MotoNews.pl

Gdzie mogę zdobyć napisy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Pozdrawiam wszystkich fazowników z Omegami. Niedawno jakiś palant ośmielił się nie wyhamować i rozpie...ył mi tył mojej ślicznej Omesi. Wiem! Mnie też serce bolało! Ale Niuńka wróciła już ze szpitala z nową pokrywą bagażnika i czuje się nie źle. Ale niestety nie mam już napisów Opel Omega 2.4i - gdzie mogę takie zrobić, bo nawet na giełdzie, czy w sklepach motoryzacyjnych nie mogą mi pomóc, a moja ślicznotka tęskni za tymi napisami- pomóżcie! zdroja@op.pl

W aso na zamównienie..........

i to nie tanio

podrobki tez sa bo kiedys widzialem i to o wiele tansze

pozdr

ja szukałem do swojego i tak Opel Omega Kombi 3,0 140zł

Znajde takie na szrocie to ci dam znac ) Moze akurat przywioza

Wosiu to mi znajdź "3.0 "

szoda ze nie kazales tego dopisac do protokolu szkody, wtedy bys w ASO zamowil a cena nie grala by roli...

Widniały jako szkoda, ale Te skur...yny z ubezpieczalni obliczyli, że koszt naprawy przekraczał 75% wartości pojazdu i wycenili moją omegę na śmieszne pieniądze (połowa faktycznej wartości) i chcieli mi dać te pieniądze i skasować omegę. W życiu! Prędzej bym ich pozabijał! Wziąłem wiec te niby 75% i ledwo mi starczyło na remont auta, ale napisów już nie mam. A lubiłem słyszeć na stacjach paliw: "Ooo! 2.4!" od obsługi. Pozdrawiam!

w Gdansku na grunwaldzkiej obok Opla jest sklep z cześciami który likwidują w zeszłym tygodniu mieli ten napis. Sklep msie nazywa Auto center czy jakoś tak. Możesz zadzwonic do Opla na Grunwaldzkiej i pytaj o sklep za rogiem w likwidacji na pewno ci powiedza. Sam bym Ci to załatwił ale moja Oma u lakiernika.

pozdrawiam

wełaśnie znalazłem
Auto center
Mirosław Kaszubowski
ul. Grunwaldzka 303

telefonu niet

Boogi bede miał to na uwadze ) Czasami sie zdarzaja 3.0 hehe po dachowanku na szrocie chodz przyznam ze wiecej jest do 2,6 ))
Pozdr.Wojtek

Trochę się kiedyś bawiłem częściami i mam dojścia do różnych dupereli m.in. napisów, których mieliśmy kiedyś całą skrzynkę, więc piszcie do mnie na priv'a albo na gg dla co dla kogo i gdzie wysłać. Ewentulanie podwieźć, bo trochę kursuję po wielkopolsce, lubuskim, dolnośląskim i świętokrzyskim. ewentualnie dostawa na zlot. Cena ok. 20-30 zł za komplet "OPEL OMEGA _._ i" w zależności od rodzaju literek bo są różnej wielkości i o różnym odblasku. Jak nie komplet no to oczywiście taniej.

Swego czasu chodziłem po szrotach w Anglii i szukałem napisów do swojej Omy, konkretnie znaczka 3.0i, bo Opel i Omega miałem, tylko odklejone... Jak wiadomo w Anglii nie ma ani Opla, ani Omegi, więc były tylko Vauxhalle Carltony, na dodatek czcionka zupełnie inna...
Więc znalazłem 2.0i Vauxhall Cavalier (Vectra A), no i te 2.0i sobie zapożyczyłem Na te 2.0 naciął się swego czasu niejeden

Ja zdecydowanie bardziej wolę teksty w stylu:

"Ooooo co to? czy to wogóle omega?"

Znaczki pozdejmowałem. Przynajmniej się bawary chcą ścigać i łomot dostają

Bardzo dobrze.Przykre jest ze laicy kojarza ome tylko z 2litry bena lub klekoczacym 2.3D peweien amator passatem na swiatlach tez sie przekomarzal ze zlotego caravana,bo co to nie jego autko i zdechl

Cytat:
Przykre jest ze laicy kojarza ome tylko z 2litry bena lub klekoczacym 2.3D

To nie jest wcale takie zle, bo masz nie rzucajaca sie w oczy fure o zajebistych osiagach.

co z tego, ze np Calibra 2.0 wygada na szybka, jesli taka skromna oma ja zjada.