Zakup nowych blotnikow[126p]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos z was wie ile kosztuja nowe blotniki i progi do FLa. Moze wiecie gdzie w Warszawie mozna je tanio kupic ?

mnie tez interesowalyby orientacyjne koszty...ile kosztuje wspawanie tego u blacharza mniej wiecej??? ja musialbym wymienic...kawalek podlogi i tylnej kanapy...oba blotniki...kawalek pasa przedniego...kawalek tylnej belki...tylne blotniki...tez niecale [polowe rantu]...i tyle....ile wezmmie za to blacharz...i jakie ceny nadkoli wewnetrznych...i blotnikow oraz progow zewnetrznych..???

Nikt raczeej nie wymieni ci kawalka pasa przedniego, a belke kup uzywana i tyle. Co do blacharzy to ci powiem ze bylem u jednego to od blotnika chcial 150-200zł, ale bylem tez u takiego starego dziadka co sobie dorabia to za wspawanie: 1 progu,2 nowych błotnikow przednich, i reperaturki tylnego blotnika chcial 400-500zł
Wiec postanowilem ze zrobie to sam Tylko wlasnie nie wiem ile te poszczegolne elementy kosztuja.

Cytat:
kawalek podlogi i tylnej kanapy...oba blotniki...kawalek pasa przedniego...kawalek tylnej belki...tylne blotniki...tez niecale...

to lepiej już kup drugą bude ja miałem tak samo + 2 podszybia i 2 nadkola
kupiłem jakomś karoce po kjsach jeszcze zarejestrowana opłacona i nowe tablice foto w profilu , taniej mi to wyszło bo za to co widać dałem 150 zł jeszcze komplet 2 drzwi w super stanie i zawieszenie

no wlasnie tylko trzeba miec dostep do jakiejs dobrej budy...a nie sadze ze ktos odda takowa za smieszne pieniazki...nie wiem...ale z drugiej strony nie oplaca mi sie kupowac calego malca bo zamierzam zrobic SWAPa!!!...nie wiem do cholery!!

@Golab
mam namiar na NOWE blotniki do FLa za okolo 30 zlotych sztuka i pas przedni za 45......wszystko rzemioslo,ale dobre i sprawdzone....jakby co ,wal na priv

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2004-07-06 10:42:02, Golab82 pisze:
Nikt raczeej nie wymieni ci kawalka pasa przedniego, a belke kup uzywana i tyle. Co do blacharzy to ci powiem ze bylem u jednego to od blotnika chcial 150-200zł, ale bylem tez u takiego starego dziadka co sobie dorabia to za wspawanie: 1 progu,2 nowych błotnikow przednich, i reperaturki tylnego blotnika chcial 400-500zł
Wiec postanowilem ze zrobie to sam Tylko wlasnie nie wiem ile te poszczegolne elementy kosztuja.

Ja za robocizne zaplacilem 240zl blachy kosztowaly 220, a wymienialem:

pzedni pas
blotniki przednie
lewy prog
przednie podszybie
podloge po lewej i prawej stronie

Wszystko pikniete unikorem (nie przylozyl sie ale fakt)

Blachy jak kupilem odrazu unikorem pomalowalem 2 razy.