Przekur....wskie "lato"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A Ci cholerni naukowcy mówią, że klimat się ociepla? Gdzie! Na Hawajach, a może w RPA, bo ja jakoś nie zauważyłem. Dzisiaj w nocy na wys 1 piętra +11, w domu u minibusiarza na wsi +5.
Gratuluję wszystkim wypoczywającym w 1 połowie lipca na wakacjach w naszym durnym kraju.

Media propagują sierpień - ma być pogodny.

Jak gadałem z meteorologami z TVN Meteo, to mówili , że prognozy w stylu: "sierpień bedzie pogodny:, to chiromancja....
Na dzień dziesiejszy meteorologia potrafi przewidzieć pogodę góra na dwa dni - reszta, to chybił trafił

Ja prognozuje pogode po kondycji fizycznej much, widzę że są coraz bardziej ruchliwe... będzie ciepło...

Panowie bez jaj...
Hawajan Holidayto nigdy nie będzie ale do jasnej cholery żadam podniesienia temperatury o przynajmniej 7- 10 stopni.....

Rano wyłażę - hujnia
Wracam wieczorem - bez zmian

Zimno pochmórno i ogólnie hu ... wo

A mi tu się urlopik od 17. (godzina 20) zaczyna

zróbcie coś HELP!!!!!

Szczególnie Jaco (bo ma wejścia w Meteo)

Cytat:
2004-07-15 10:46:51, Krzysiek-Diackon pisze:
Ja prognozuje pogode po kondycji fizycznej much, widzę że są coraz bardziej ruchliwe... będzie ciepło...

ale ZBOK

Cytat:
widzę że są coraz bardziej ruchliwe...

To znaczy wiecej sie bzykaja ? Czy wiecej bzyczą ?

Cytat:
2004-07-15 12:02:11, Dicer pisze:
Cytat:

trafna uwaga

Cytat:
2004-07-15 15:51:49, KaZaK pisze:
Cytat:
Cytat:

trafna uwaga

Jak to??? Dla mnie sprawa jest oczywista

Cytat:
2004-07-15 16:04:27, -JACO- pisze:
Cytat:
2004-07-15 15:51:49, KaZaK pisze:
Cytat:
Cytat:

trafna uwaga

Jak to??? Dla mnie sprawa jest oczywista

no tak Ciebie o bzyczenie to bym nigdy nie podejrzewał.
podobnie jak o zamiłowania związane z badawczą - podkreślam badawczą stroną życia seksualnego much.

Tylko max perwera !!!!!!

Hehehe... wczoraj mój głupi szfagier pojachał do Władysławowa (po raz chyba 15 - nigdy nie był w innej miejscowości nad ściekbałtykiem). O 5 rano wyturlał swoją AR 33 TD z lat 80 z garażu, podczepił na hol do teściowego kredensa i jeździli przez kilka minut aby ją odpalić (ma już tak od roku chyba - odpala/nie odpala/odpala/nie odpala). Ciekawe kiedy dojedzie na miejsce.

Piotrek widze ze ty juz nawet dla rodziny nie masz litosci... im tez sie dostaje po uszach...

No co... szczery jestem. Ty byś się wybrał w 600 km trasę autem które odpala kiedy ma na to ochotę?

Cytat:
2004-07-16 13:30:09, piotr-ek pisze:
No co... szczery jestem. Ty byś się wybrał w 600 km trasę autem które odpala kiedy ma na to ochotę?

No faktycznie szfagier to twardziel
Tu nie ma się co dziwić, przytoczona perzez Ciebie opowieść to typowy dzień z życia Alfisty

Cytat:
Na dzień dziesiejszy meteorologia potrafi przewidzieć pogodę góra na dwa dni - reszta, to chybił trafił

to po hu... podaja pogode na yvnie na 14 dni???

Cytat:
2004-07-16 18:50:58, Bartek1112 pisze:
Cytat:

to po hu... podaja pogode na yvnie na 14 dni???

W imię zasad

Cytat:
2004-07-16 18:25:08, -JACO- pisze:
Tu nie ma się co dziwić, przytoczona perzez Ciebie opowieść to typowy dzień z życia Alfisty

Dlaczego...?????
Teściu ma alficę 33 z 93 czy 94 roku i lata aż miło!!!
Fakt, że On dużo nie jeździ (na działkę, do babci, etc.), ale na prawdę sprawuje się bardzo dobrze. I nigdy nie miał problemów z odpaleniem.
A jaki zaj...sty gang silnika (boxerek)!!!
I z 1350 ccm zbiera się o niebo lepiej od mojego 1.5.
Osobiście nie mam przekonania do włoskich samochodów, ale ten to jakiś wyjątkowo dobry egzemplarz.
Pzdr. P.

Pyrek to był oczywiście żart.
Ja bardzo lubię włoskie samochody, a zwłaszcza Alfę Romeo.
Zgadzam się z gościem z "Top Gear", że prawdziwy maniak motoryzacji powinien choć raz mieć Alfę pomimo ewdidentnych wad tego samochodu