Spotkanie klubowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na spotkanie klubowe 5 lipca 2004 roku o godzinie 20:00 w biurze Zepter. Mam cos wam do powiedzenia i pogadamy itp.

Nastopi jakas zmiana spowodowana tym ze 6 lipca wyjezdzam pracowac do anglii zeby zarobic na autko abyscie sie za mnie nie wstydzili

Pozatym na spotkaniu bedzie mozna zamowic koszulki
Wezme rowniez loga

Kto moze niech wpada pogadamy i jak wroce cos wymyslimy aby fajnego w stalowej zrobic

No mnie raczej nie bedzie, hulam po wichurach.

LOG OFF...

Pozdro

oki bede na 100% pozdro dla całego KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez wpadne.

Postaram sie wpasc.

Ehh rychło w czas.

napiszcie po spotkaniu co ustaliliście !!

chcialbym jeszcze przypomnieć wszystkim co wybieraja sie na spodkanie dziś żeby wzieli kaskę na koszulki klubowe po 30zł o ile ktrórys z was bdzie ja chciał .

mam nadzieje że zjawi sie sporo klubowiczów KTSW .Tak ze PRZYBYWAJCIE WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-07-05 15:19:09, CZUCZU pisze:
Postaram sie wpasc.

Ehh rychło w czas.

To wiem ale normalnie zaganiany jestem i nie moglem exela otworzyc i czucz wez g-techa

I po spotkaniu !!
Było super .
Pożegnalismy Adama i teraz pytanie co dalej ......
Modlitwy trzeba by ustalić - bez pochodni niestety.
No i przydałby sie drugi moderator..... Tymczasowy.

Cytat:
2004-07-05 22:24:30, CZUCZU pisze:
I po spotkaniu !!
Było super .
Pożegnalismy Adama i teraz pytanie co dalej ......
Modlitwy trzeba by ustalić - bez pochodni niestety.
No i przydałby sie drugi moderator..... Tymczasowy.

Spotkanie bylo swietne, fajnie ze sa ludzie ktorzy naprawde sa swietni. Wiem ze bedziemy wieczni, ze pewna grupa bedzie na zawsze

a czucz jak bedziesz chcial robic modlitwe ( nie za czesto) to po pochodnie wpadniesz do mnie mamusia moja ci je da

No i moze Czucz przestanie sie ze mnie nabijac jak dzis na 3/4 gwizdka smignalem ( i tak nie wykorzystujac najlepszych obrotow)

Ale kurde cos mi go zatyka i nie moge za duzo drzec. Moze pompa juz nie wydoli albo wtryski wiecej paliwa nie potrafia dac albo sade zatyka

Chiałem powiedziec Ze mój seryjny 24 konny maluch z trudem nadazał za 200 konnym Corrado.
Re5pekt pingu auto sie super zbiera ... ,
E tam nabijac sie ebde jakw sadzisz 5 tys i bedzie qpa.
mam nadzieje ze te super czesci które dzis pokazywałes sie przydadza.

A ja przeprasza ze nie wpadlem ale dopiero zobaczylem tego topica. Jeszcze raz sorki

Naprawde było spox przy okazji powiekszło sie grono klubowiczów o "polo" i "daniela" mam nadzieje że zasłuzyli na to iże bedą godnie prezentowac nasz klub KTSW i jego wymogi.Zacłego serca im życze wszystkiego naj...!!!!!!!!!.no inajwazniejsze pozegnaliśmy naszego dobrego preazesa klubu KTSW ADAŚIA który wiele serca włożył w powstanie tego wspaniałego kubu .Życze ci adas szbkiego powrotu do nas i najważniejsze zarobienia w ciul kaski na tuning corrada!!!!!!!!!!!!!.Czekamy na ciebie pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeśli chodzi o corrado ti i tak smiga jak strzała !!!!!.no ale przydłąo by się wszystko ustawic tak aby moc była wykorzystana w 100%

Ajć, ja tez wlasnie teraz dopiero zobaczylem posta Pingu powodzenia na obczyznie Pozdrawiam.

FOTKI: