II Rajd Jurajski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W mojej okolicy w sobote 12.06.2004 odbędzie się II rajd Jurajski jest to eliminacja PZM ale jak można było się przekonać w Imielinie nie jest wcale mniej emocjonująca niż inne rajdy bliższe informacje można znaleźć na stronie: http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=48345&c=41&f=24
i oczywiście zachęcam do kibicowania żółtemu potworowi marki fiut 126p...

KOPI GO!!!

rajd Jurajski, hmmm, a beda dinozaury??

Cytat:
oczywiście zachęcam do kibicowania żółtemu potworowi marki fiut 126p...

Chyba fiat...

Macie się chłopaki z czego smiać bo ten rajd był poprostu śmieszny... cała impreza była tylko po to żeby jakieś zarobasy w imprezach się mogły pokazać... Rajd był jak zwykły kjs z minimalnie fajniejszymi trasami... Oczywiście jedynie PAWEŁ KOPACZ w żółtm potworze ratował swoim stylem sytuacje Sqad samochodów był całkiem fajny 3 imprezy ,1 lancer,kilka cieniasów i sjecient ANI JEDNEJ ŁADY(!!!) i ze dwie bmw m3... Ogólnie impreza ne za ciekawa choć organizacja niezła...

KOPI GO!!!

erwy: to chyba nie była jednak eliminacja PPZM...

nie była to była tylko pokazówa... żeby zarobasy mogły się pokazać i żeby można było zrobić festyn ogólnie kicha i niestety się pomyliłem bo miałem złe informacje

Cytat:
2004-06-14 20:34:12, ERWY pisze:
nie była to była tylko pokazówa... żeby zarobasy mogły się pokazać i żeby można było zrobić festyn ogólnie kicha i niestety się pomyliłem bo miałem złe informacje

Widze że strasznie Cię boli to że ktoś startuje w rajdzie (nawet takim jak Jurajski). Nie masz kasy, umiejętności, albo ochoty to nie komentuj startów innych. Sam osobiście nei jestem zarobasem w Imprezie, ale ciężko pracujacym studentem a w tym rajdzie również jechałem. Owszem, była to popierdółka, a nie rajd, ale klimat był naprawdę fajny i organizacja fantastyczna. Pieniądze na wpisowe udało się skołować od sponsorów. Dla obniżenia kosztów, zrezygnowaliśmy z bankietu, jaki był na zakończenie rajdu.

Zastanów się czasem zanim coś napiszesz.
A tak pozatym nei był to PZMot

o mojej kasie umiejentnościach ani niczym takim się nie wypowiadaj bo nie masz o tym pojęcia i wiem że to nie był pzmot ale o tym przekonałem się na miejscu a sondziłem tak ponieważ mój znajomy Paweł Kopacz jechał tam jako zawodnik a on ma RII... A pokazówa to była ponieważ zaprosili tam vipów których gówno zapewne interesowaly dore przejazdy(takie jak prawdopodobnie twój)tylko jak wypadła ewidentnie szhow carowa impreza z 4 qbłami albo bmw qmpl(to czarne co złamało wachacz)Katowałabyś taką furę wybitnie nie stworzoną do rajdów(juz prędzej do wyścigów)?? bo ja napewno nie ale to była jakiś zarobas...a w tym rajdzie jechało kilq mojch znajomych i wiem że nie są oni zarobasami ale byli w cieniu wielkich gwiazd w imprezie o której więkrzość ludzi z rajdową żyłką marzy...
Następnym razem nie wyjeżdżaj tak bezmyślnie tylko przemyśl jaki jest głębszy sens...pozdrawiam
P.S. czym jechałeś??
KOPI GO!!!