[s] Audi 80 "78

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam swoja niemiecka limuzynke zwana "porywaczem mlodych dziewic" Autko sprzedam w niskiej cenie 1200 złotych. Wsyztsko gra. Zawias gra, buda nie dziurawa ale rdza gdzie niegdzie ejst. Jedynie zbierznosci nie ma z przodu, nie ma recznego no i w silniku slychac paneweczki Silniczek 1.6 w benzynce drugi taki silnik jest za 300 zl na allegro wiec smialo mozna brac jesli komus paneweczki przeszkadzaja. Aha dodam ze skrzynia i przeguby oraz oponki w stanie luksus i autko posiada alarm i centralny zamek (to juz 2/10 wartosci fury)

Cena tak jak pisalem to 1200 zł.

jak cos to 0 500 590 099
Stan autka znacznie lepszy jak na zjdeciach

Dodam z enie ma przegladu ale mozna go zrobic. OC jest

P.S Z 30 procentowymi znizkami w pztu z racji weterana szos ubezpieczenie wychodzi 600 zl

A zdjęcia nie hulają

naprawie jak trzezwy bede

To czerwone to simca ?

simca matra bagheera...

Koniu mnie ubiegl z pytaniem......robicie cos z ta simca ?

Cytat:
2005-07-12 15:54:03, BULLITT pisze:
robicie cos z ta simca ?

no robimy a raczej moj kumpel ja robi na orginala w 100%... bedzie to rodzynek nad rodzynkami... żółta bedzie tak jak wyszła z fabryki... Piekne autko A jak jesczze jezdzilo to jaki lansik był na laski..
trak tera autko wyglada: juz pospawane calutkie prawie (jesczze tylko podluznice...)

Ale moze ktos by Audi zakupil ode mnie

P.S Czy kots czasem nie ma orginalnych świateł tylnych do tego cacka??? BULLITT a moze masz kogos kto ma?? Bo autko wyposazone bylo w takie od ikarusa masakrycznie ktos to zrobił...

Ile kolega dał za taki samochód ? Sprowadzał czy kupiony w Polsce ? Jak z dostępnością częsci ?
podoba mi sie

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-07-12 16:22:38 ]

Cytat:
2005-07-12 16:19:42, Kuner pisze:
P.S Czy kots czasem nie ma orginalnych świateł tylnych do tego cacka??? BULLITT a moze masz kogos kto ma?? Bo autko wyposazone bylo w takie od ikarusa masakrycznie ktos to zrobił...

kuner mozliwe ze mam ....podeslij pokaz fotke jak te swiatla wygladaja to podesle do znajomych od starych aut.

Cytat:
2005-07-12 16:21:58, Koniu pisze:
Ile kolega dał za taki samochód ? Sprowadzał czy kupiony w Polsce ? Jak z dostępnością częsci ? podoba mi sie [ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-07-12 16:22:38 ]

kolega dał jakies 6 tysiecy 2 lata temu i juz wsadzil 6 tysiecy io trzeba wsadzic z 10 tysiecy.. .czesci sie trafiaja (mechaniczne pasuja od renówek niektorych) ale generalnie to najlepiej do francji po nie jezdzic.

Cytat:
2005-07-12 16:32:30, BULLITT pisze:
kuner mozliwe ze mam ....podeslij pokaz fotke jak te swiatla wygladaja to podesle do znajomych od starych aut.

Takie swiatelka...

A moze by ktos moje cudowne audi zakupił?? nie to zebym sie czepial

Cytat:
2005-07-12 17:04:14, Kuner pisze:
A moze by ktos moje cudowne audi zakupił?? nie to zebym sie czepial

dorzuć simke nawet bez papierów to wezmę

mam takie male pytanko: Czy audi 80, model starsza jest cos wiecej warta niz tyle co waży?? .Mam takie do kupienia w b. dobrym stanie i nie wiem czy warto.

model starsza od audi Kunera

Powiem ze warto... ja mnie zaluje swojej furki.. jednak audi to audi i mimo ze ma 27 lat to trzyma sie idealnie kupy... Warte jest znacznie wiecej wg mnei. Polonez 10 letni to szrot w porównaniu do takiego cacka...

Cytat:
2005-07-12 17:53:48, Koniu pisze:
dorzuć simke nawet bez papierów to wezmę

kuszaca propozycja