[?] On-board z Poloneza 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Przed tegorocznym Rajdem Polski TVN Turbo emitowało kilkakrotnie program poświęcony historii Rajdu. W programie tym był przedstawiony materiał z testów rajdowego Poloneza 2000, prowadzonego bodajże przez M. Czyżyka, gdzieś na szutrowych odcinkach. Materiał pochodził z 1979 roku i był nakręcony w formie efektownego on-boarda.

Czy ktoś z szanownych ma może nagrany ten materiał (lub cały program)?
Dodam, że było tam kupę (!!!) ciekawych ujęć z udziałem rajdowych stodwudziestekpiątek oraz Polderów.

Pozdrawiam
Rafał

I ja ponawiam zapytanie
Jeśli ktoś ma zgrany ten odcinek to ja również bardzo chętnie wstawię go do swojej kolejcji filmów

ja tez

JA TEZ BYM CHETNIE TO ZOBACZYL

No i ja również.

PS. Ale fajnie wszyscy chcą a nikt nie ma

Co to? Lista spoleczna?

Coś w tym stylu

Dołączasz się?

Ja mam gdzieś na płycie relację z całego sezonu 1994 Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski, zakończony On-boardami kilku odcinków załogi braci Wodniaków w Polonezie 1,5

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2004-09-10 16:51:33 ]

Cytat:
2004-09-10 16:49:50, Admiral pisze:
Ja mam gdzieś na płycie relację z całego sezonu 1994 Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski, zakończony On-boardami kilku odcinków załogi braci Wodniaków w Polonezie 1,5

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2004-09-10 16:51:33 ]

Przyznam, że brzmi to niezwykle interesująco. Dam Ci znać przed następnym spotem bo nie ukrywam, że też bym chętnie to zobaczył.

mój kumpel ma kilka fajnych programów o rajdach z udziałem z FSOmusze od niego to wyrwac

To i ja się wpisuję na listę

i ja też chciałbym to zobaczyć więc tez się wpisuję.
a już w sobote po 12 bede miał 100 zdjęć z lat 70-80-90 z OBRu, pewnie jak tylko zeskanuję to prześlę do galerii.
pozdr

To ja też się piszę

to ja znowu podpisuje sie do listy chetnie to bym zobaczyl

Cytat:
2004-09-10 18:29:04, krzysiek-stratos pisze:
a już w sobote po 12 bede miał 100 zdjęć z lat 70-80-90 z OBRu, pewnie jak tylko zeskanuję to prześlę do galerii.
pozdr

Super

Cytat:
2004-09-10 18:29:04, krzysiek-stratos pisze:
pozdr

Daj znać jak podeślesz MOże cos znajomego się wypatrzy

A na filmy tez czekam

Cytat:
2004-09-10 16:49:50, Admiral pisze:

To chyba ten onboard, ktory byl na jednej ze szkol latania... pamietasz? Co ciekawe razem z Admim doliczylismy sie w tym poldku 6-ciu biegow

Cytat:
2004-09-11 06:26:15, KiLeR pisze:
To chyba ten onboard, ktory byl na jednej ze szkol latania... pamietasz? Co ciekawe razem z Admim doliczylismy sie w tym poldku 6-ciu biegow

To jest właśnie ta kaseta ze szkoły latania.

Zabrałem ją od Wędliny i Ozir ją zripował.

pamiętacie

Cytat:
pozdr

niestety nic z tego nie mam 100 zdjęć........

MAM ICH 257
teraz tylko wszystkie zrobie w jednej rozdzielczości i przesle do GDA.
Są naprawde super i jest jedno nowe z Stratopolonezem w kolorze jak goni 125p na torze.

Uuuu zapowiada się smakowicie
Trzeba poczekać aż GAD wróci z Wawy