Stało sie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Można sie załamamc!
W nocy z 5 na 6 lipca (kilka chwil temu okazało sie to faktem)ukradziono mi Poloneza Caro plus z pod mojego bloku.Czuje sie winny tej kradzieży ponieważ zamiast czymać polonezika w garażu,tam czymałem Fiata.Samochód właśnie został wczoraj skrupulatnie przygotowany przez mojego tatę na dzisiejszy przegląd.Właśnie zaliczam kolejną glebę,jestem załamany,plakać mi się chce.Został mi się ino Fiat 125p z zarzniętym silnikiem.Chlip....

Cytat:
2004-07-06 06:31:48, Peter83 pisze:
Można sie załamamc!
W nocy z 5 na 6 lipca (kilka chwil temu okazało sie to faktem)ukradziono mi Poloneza Caro plus z pod mojego bloku.Czuje sie winny tej kradzieży ponieważ zamiast czymać polonezika w garażu,tam czymałem Fiata.Samochód właśnie został wczoraj skrupulatnie przygotowany przez mojego tatę na dzisiejszy przegląd.Właśnie zaliczam kolejną glebę,jestem załamany,plakać mi się chce.Został mi się ino Fiat 125p z zarzniętym silnikiem.Chlip....

Wyrazy współczucia Peter
Znowu jakiś skur...el sie musiał połasić
Daj trochę więcej informacji na jego temat, to może ktoś go zobaczy i da Ci cynk

[ wiadomość edytowana przez: flowerman dnia 2004-07-06 07:27:32 ]

jeśli był ubezpieczony to pół biedy, ale i tak szkoda

Peter przyjmij wyrazy współczucia
jednak wciąż i wciąż Polonez to atrakcyjne auto dla jeb... złodzieji

Podaj więcej danych a spróbujemy nagłośnić tą sprawę

Odkąd kupiłem fiata,polonez zszedł na dalszy plan.Teraz się to na mnie zemsciło.Fiat uważany jako antyk w garazu a polonez wół roboczy...Oj cierpię bardzo.
Podam kilka informaci na temat kradzionego auta.
Polonec Caro plus:kolor złoty metalic,chromowany grill,lekko przyiemnione kierunki z przodu,aluminiowe felgi(rzadko spotykane rozgwiazdy),końcowka wydechu i klamki oklejone folią chrom.
Postaram sie erzucic dzisiaj zdjęcia choc wiem,że raczej to nic nie da.

[ wiadomość edytowana przez: peter83 dnia 2004-07-06 08:25:09 ]

Witam
Peter, współczuję. Niestety Polska chociaż nie leży w tropikach to jednak dżungla

Cholera już ręce opadają. Zawsze znajdą się jakieś mendy społeczne, żeby ukraść człowiekowi część dorobku. Na to już po prostu brakuje słów. Wyrazy współczucia.

Przykra sprawa... A powiedz z jakimi zabezpieczenami poradzili sobie?

Współczucia.

Lepiej daj te zdjęcia bo u mnie nie raz stoi taki polonez. A czy miał polakierowane zderzaki w kolor np. drzwi

Bo powinno się przywrócić karę obcinania rąk za kradzież, to byśmy mieli spokouj. Mi z miesiądz temu ktoś prubował kuraść tylnią lampe ze 128 coupe. Naszczęście mu się nie udało, ale jkbym go dorwał to bym go chętnie na dwa dni do pręgieża w rynku przywiązał!!!!!!!!

współczuję Ci bardzo....

daj fote to będzie go jeszcze łatwiej rozpoznać

P.S.Współczuję

Dzisiaj wieczorem postaram sie dać fotografie.Dziekuje koledzy za podczymanie mnie na duchu.Chyba będe musiał sprzedac klasyka i dołozyc sie do czegos nowego.A juz miałem wrzucic fotografie mojego fiacika w celu pochwalenia sie.Ech...

QWA !!! 3xZ czyli: Zajebać Zabić Zakopać
Szkoda Peter

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Współczuję.
To chuje
Może się znajdzie.........

Podłość ludzka nie zna granic...ręce powinni obcinać, już nie raz to mówiłem...
Wielkie współczucie stary...ehh
Niedawno w Bytomiu jakiś gnój wlazł mi do Borewicza, przeszukał dokładnie, nic nie znalazł, ale zamek musiał zniszczyć...
Poprostu NO COMMENTS...

Niewiele da się zrobić, ale może wartoby się przejechac po okolicy. Szanse prawie żadne, ale to i tak lepsze niż siedzenie w chacie i myślenie
Współczuję
ps pamiętacie temat Uwaga !!! skradziono poloneza !! ... i co mówiłem. Jak myślicie dlaczego został skradziony ???

Hej miłośnicy Fso mam kolejną smutną informację.Chyba będę musiał sprzedać mojego fiata aby chociaż w 1/4 wartości oddac moim rodzicom.Postaram się wrzucic fotki mojego antyka do profilu i wtedy poinfurmuję dokładnie co zrobie z Fiatem.Cały czas mam świadomość,że przyczyniłem sie do kradzieży auta.

Kurde - jakieś jaja się robią - 16 czerwca z pod bloku zgineły u mnie 2 polonezy i golf - a moją Łade chcieli ukraśc ale nie wiedzieli jak - a jak by ukradli to by się zaraz zabili - 140 KM mogło by ich zabić - ale skurwysyny wyrwali mi audio za ponad 2 tysie i skrzynke narzedziową za ponad 500 zł - KURWA!!! co za złodzieje - i poco im nasze auta takie jak polonezy, df, czy łady - chyba tylko na części - juz mi ręce opadają.

Eeech kolejny poldek pójdzie na giełdę jako dawca części

Dzbanek