Co jest najlepsze do tuningowania a co anjgorsze w Esperze?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Eloopki wszystkim:o)
Co jest według was najlepsze do Tuningowania a co najgorsze w naszych Esperach?i wogle jak najlepiej wytunigowac nasze auto zeby sie jak najlepiej prezentowało?czekam na wasze pomysły i propozycje

Nie masz co czekac, bo odpowiadanie leniowi na takiego posta jest glupota. Poczytaj forum, na dole jest wyszukiwarka, odwiedz galerie Lukasza Gajera, ogolnie poogladaj zdjecia - na nich wszystko widac.

No... podstawa to ledy w spryskiwaczach, blułe xenony z allegro, mrygająca gałka zmiany biegów, płyta DVD na lusterku, felgi udające tarcze hamulcowe na tył i takie tam pierdółki.

Cytat:
płyta DVD na lusterku

otym to pierszy raz słysze
wiesz no wsumie pod estetyke wygladu to mozna to zrobic ale sie zastanawiam co by sie stąło gdyby wsadzic do espera NITRO??

Płyta DVD ma większą pojemność od CD i lepiej chroni przed policyjnymi radarami

A nitro... wiesz co to jest i do czego służy?

[ wiadomość edytowana przez: piotr-ek dnia 2004-06-26 10:39:33 ]

aaaa ale na lusterku?to mnie zadziwiło a nitro to wiem

Hamulce, zawieszenie...

Piotr-ek z tą płytą robi sobie jaja !!!

Pytanie.

Masz pieniądze i serio chcesz coś przerabiać, czy tylko tak pytasz ?

Cytat:
2004-06-26 11:56:51, Zoltar pisze:

No przecież piotr'ek walnął aż trzy uśmiechy
Apropos - kiedyś na pl.misc.samochody był taki wątek. Najlepsze jest to, że osoba pytająca nie robiła sobie jaj tylko była przekonana co do skuteczności płyty CD, a chciała się dowiedzieć o płycie DVD. Jeździła ponoć Octavią - więc jeśli to prawda, to zdrowo musiała być pier...nięta.

Cytat:
2004-06-26 12:09:07, piotr-ek pisze:
Cytat:
2004-06-26 11:56:51, Zoltar pisze:

No przecież piotr'ek walnął aż trzy uśmiechy
Apropos - kiedyś na pl.misc.samochody był taki wątek. Najlepsze jest to, że osoba pytająca nie robiła sobie jaj tylko była przekonana co do skuteczności płyty CD, a chciała się dowiedzieć o płycie DVD. Jeździła ponoć Octavią - więc jeśli to prawda, to zdrowo musiała być pier...nięta.

hehehe widziałem, nawet na maila dostałem

Cytat:
Masz pieniądze i serio chcesz coś przerabiać, czy tylko tak pytasz ?

zoltar ja mam dopiero 17 alt a mój ojciec ma bryke 1,8cd no i mam plany je tuningowacjuz system audio został wymieniony na porzadny a teraz zastanawiam sie co dalej zeby nadac mu sportowy charakter lub cos ale z piekła rodem

Przybliż dokładniej Swoje audio

noto radiojko mam z pionka:o)no a model to :mosfet 70 x4głosniki tesh sa z pionkatylko tył zostął orginalny ale do czasuprzud został wymiony z 10 na 12 calowe głosnikino i zostały dodane sopranówki na listwy:)czyli muza gra jak trzeba zastanawiam się jeszcze nad kupnem wzacniacza bo skrzynie jush mamwiec tylko wsadzic,podłaczyc i zrobic jazde

Drogi sprzęt, ale są dużo lepsze za te pieniądze.

patrykowski - dysleksję masz? Taką chorobę schyłku 20 wieku.

piotrek niemam żadnej dysklekcji czy czegoś w tym styluja mam taki styl pisania

Cytat:
2004-06-26 13:22:56, patrykowski pisze:
ja mam dopiero 17 alt a mój ojciec ma bryke 1,8cd no i mam plany je tuningowac

I Ojciec oczywiście wie o tych Twoich planach ?

Cytat:
2004-06-26 14:03:54, patrykowski pisze:
mam taki styl pisania

Ooooo! Ziomal! Żałosny styl!

nie to zebym byl zlosliwy..ale majac 17 latek to bym sie skoncentrowal na zdobywaniu umiejetnosci kierowcy (i nie mowie tu o papierku) a nie na przerabianiu bryki tatusia bo do tego zeby sie nauczyc bezpiecznie i odpowiedzialnie jezdzic to esperko bez przerobek w zupelnosci wystarczy..a jak juz przejezdzisz ten rok bez zdobycia 20pktow ktore sa premiowane powtornym examem to wtedy mozna mowic o przerobkach

wybacz ten chlodzacy emocje ton ale sadzac z tego co zaczales pisac to masz goraca glowe a w naszym pieknym kraju jest malo miejsc gdzie mozna wykorzystac moc samochodu za to niezwykle duzo takich gdzie mozna a nawet trzeba wykorzystac umiejetnosci kierujacego

jesli chodzi o tuning zewnetrzny to galeria jest zdajsie dosc spora wybierz cos dla siebie

o kurde heh jestes ksiedzem czy mi sie tylko tak zdaje:>?bo kazanie nawet,nawet :o)prostą jazde już opanowałem no ale masz racjena naszych polskich "równych"drogach potrzebne sa umiejetności,a co do ojca to juz został postawiony przed faktem dokonanym

Czyżbyś kolego jeździł już od 10 lat i w tym czasie pokonał 300 tys km. Bo jak nie, to nie mów, że jesteś dobrym kierowcom, bo nawet ja nim nie jestem!