| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-07-08 23:18:59 Na temat Poldków to chyba więcej będą wiedzieć na forum FSOAK, bo o ile mi wiadomo u nas nikt poldka nie posiaduje a tam jest kilka SWAP'niętych Przekładka dohca (do DF'a, ale to podobne Poza tym sporo już na ten temat było napisane. Najpierw się szuka, potem się pisze |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-07-08 23:50:54
najprosciej (choc nie tak latwo trafic) kupic zgnietego poldka 2,0 SLE i wydlubac silnik z plytka miska olejowa i skrzynia, i zamontowac do swojego, nie bedziesz musial usuwac oslony miski i wszystko ladnie spasuje, tyle ze w takim poldku jest zwykla skrzynia FSO z dzwonem pozwalajacym polaczenie jej z silnikiem 2,0 (taki dzwon bede mial mozna tez poszukac rozlatujacej sie argenty i wykorzystac z niej silnik skrzynie i most (sa osoby specjalisujace sie w przerobce mocowan, trzeba pytac na fsoak) i wtedy mozna sobie szalec do woli o ile sie cos w budzie nie urwie A jeszcze lepiej to kupic 132 lub argente w srednim stanie zrobic elegancko i cieszyc sie luksusem |
c330m `95 caro 1.6 gli zielona góra | 2004-07-09 10:30:24 no ja akurat jestem maniakiem budy poloneza i innej nie chce , pozdr |