Poszukuję lewego boku do Espero ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję lewych drzwi do Espero (przednich i tylnych) oraz lewego przedniego nadkola (? - tak się chyba nazywa ta blacha nad przednim kołem). Najlepiej gdyby były srebrne, ale biorąc pod uwagę że blach się już do Espero nie produkuje rozważę każdą propozycję

Pozdrawiam
Olek

Spoko Alex, nie trzeba było zakładać drugiego posta, ja tylko żartowałem

To nie znaczyło, że się gniewam, tylko że rozpaczliwie szukam

Autem da się jeździć ale wygląda to tak wrednie że wstyd mi go będzie z garażu wyprowadzić dopóki tego nie zrobie...

Pozdrawiam
Olek

Witaj

Pytałeś w Hurtowniach ABC w Katowicach (oś Paderewskiego) oraz W Sosnowcu na ul Mikołajczyka.

pozdrawiam
markus

Nie pytałem jeszcze nigdzie bo to stało się w weekend. Dzięki za pierwsze namiary - na pewno tam podjadę zobaczyć

Pozdrawiam
Olek

Witaj
Moge ci podac nr telefonów zadzwon tez do Jadaru w Chorzowie tel 603697751

tel do ABC katowice oś Paderewskiego 209 13 27 lub 255 57 11
tel do Hurtowni w Sosnowcu 299 48 48

pozdrawiam Markus

Katowice ul. 1Maja - sklep z uzywkami do DAEWOO (tuz przy skrzyzowaniu z ul. Bogucicką)

Witaj Czarek

Podaj dokladne namiary tego sklepu z uzywkami do DAEWOO (mają wybór w czesciach do ESPERO ??).

pozdrawiam
markus

Markus wyboru w czesciach do espero to nigdzie juz nie ma!! teraz widziałem (wczoraj) mieli tylne poswzycie zderzaka blende i cos tam jeszcze lezało. Sklep jest na ul.1-go Maja tel. 782-33-61 (przy skrzyzowaniu ulic 1-go Maja i Bogucickiej!!!

Witaj Czarek
Dzieki na namiary na ten sklep zwsze sie może przydać. Ja poszukuje pilnie lewego mechanixmu regulacji oparcia od kierowcy.

Nie wiesz gdzie mozna takie zdobyc moze byc uzywane ale w dobrym stanie.

pozdrawiam

markus