Zdałem na prawko :):)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis wstałem po nieprzespanej nocy z wrazenia, udałem sie na egzamin, bałem sie zajebi****, rano nic nie zjadłem, no ale jakoś poszło--==>>testy 0 błedoow jazda (plac, miasto) tez super,az sie sam zdziwiłem.
Tyle lat czekałem i wkońcu mam,teraz ide szukać Fiata bo tylko ten samochód mam w głowie, nie bójcie sie, nie bedzie zadnego nowego plastika, bedzie seria i full chrom tak jak lubie. Siedze juz tu na tym forum troszke (290 dni), bardzo mi sie podoba, jestem tu codziennie po kilka razy, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do klubu. Tymczasem...

Cześć
Hmmmm, teraz tylko musisz się nauczyć jeździć, bo parkować już umiesz.
Powodzenia w nauce!!!!!!!

no to wypas szerokiej i bezpiecznej drogi gumowych drzew i wogole
no i zajebistego fiacika orginalnego wloskiego
pozrd

moje gratulacje zdałeś za pierwszym, wie cnie jest dobrze. Najlepsi kierowcy zdają za drugim)))

Cytat:
2004-07-08 16:14:00, Abdull pisze:
moje gratulacje zdałeś za pierwszym, wie cnie jest dobrze. Najlepsi kierowcy zdają za drugim)))

Witam ja tez niedawno zdałem za 1.......testy lux...jako jedyny wyszlem z grupy...bo brata bliźniaka uj**** ale jest 2 podejscie
p.s objawy przed gezaminem takie same jak u ciebie
pozdro

Gratuluje i życze porządnego fiacika, najlepiej jakiegoś ładnego malca
Nie chwaląc się również zdałem za pierwszym razem
W testach miałem 1 błąd, a jazda bez problemu.

Pozdrawiam

Cytat:
2004-07-08 17:01:13, Race_D pisze:
Cytat:
2004-07-08 16:14:00, Abdull pisze:

A zabeb**ci za 3 he he he he
Ale wiecie co?? Teraz on wyjedzie na ulice i bedzie trzeba chodzic po dachac

no to witam w klubie zdających za pierwszym razem
GRATULEJSZYN !!

Tez zdałem za 2gim.....
Ale na 1szym byłem rekordzista chyba 15 minut na miescie wytrzymałem co był oczyms bo na 22 osoby 4 y wyjechały na miasto.......

Gratulacje.

Ja też zdałem za pierwszym

gratulacje. ja zdalem za 1

qwa ale wy dobzi jestesmy ja terz bymn chcail zdac za pierwszy. nie powiem za ktorym zdalem bo obciach okropny.

no gratulacje! ja zdalem za 2 razem

dzieki za gratulacje i za te tego, heheh sory chłoapki ze to pidze ale jakos tak wyszo, dopiero doczłapałem sie do domku po oblewanym prwku, id eteraz spać bo lewdo siedze,dzieki chłopaki jesteście super, w tak w tajemnicy to powiem wam ze zdałem za drugim bo za pierwszym oblałem na testach kicha wielka ale zaczołem sie uczyć poołtora dnia przed egzaminm

ehheheheh

chlop musial sie napic zeby prawde powiedziec

hehe ja zdalem za 2

wiataaam! hehehe no faktycznie.. musial trzasnac kilka browarkuf zeby oglosic prawde na forum.. hehehe.. no ale przeciez nic sie nie stalo.. ja tam przynajmniej sie nie gniewam.. ziomek!! kupuj malca!! koniecznie!! fajna sprawa!!

Gratuluje zaliczenia egzaminy na prafffko Teraz pozostalo ci nauczyc sie jedzic
Mowiecie ze sie chwalimy No to ja tez zdalem za pierwszym razem. Z egzaminy pisemnego wyszedlem po 2.5 min i mialem zero bledow (mialem tak wkute testy ze widzac obrazek znalem odp ) Jazda tez za pierwszym razem (mialem 2 egzaminatorow ) wogole to poszedlem z przekonaniem z enie zdam za pierwszym razem i nie moglem w to uwierzyc
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje !!

Dolanczam sie do gratulacji. I opowiem moja historie z egzaminem:

Ja tez zdalem za pierwszym razem Z testami bylo u mnie tak jak u bimbra Tyle ze nie wiedzialem ze wolno wczesniej wychodzic Inni starsi siedzieli do konca i tak nie zdali. Z jazda byl maly dżezz Juz wjechalem na plac z miasta i egzaminator mowi zaparkuj tam zgas swiatelka i silnik. Zaparkowalem chce gasic swiatelka a tu nie byly wlaczone (zdawalem w grudniu wiec byl obowiazek jazdy na swiatelkach) wiec wlaczylem i wylaczylem I tak zdalem na moje prawko.

[ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2004-07-09 10:59:08 ]

GRATULACJE!!!
Ja swoje prawko zdałem też za pierwszym razem Fakt, faktem, że zdawałem na pierdolocie i to prawie 7 lat temu
Jeszcze raz gratuluję i powodzeniu we włączaniu się do ruchu drogowego.