Maluch Ludevita ze Slowacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Obecnie rajdowka reprezntuje sie jak na fotografiach:

Dostałem też wczoraj dwie foteczki na maila poprostu rewelacja

Jeszcze tylko zawieszenie nizej

Generalnie o Ludevicie mozna mowic tylko same dobre rzeczy. Wspanialy czlowiek!

Gaznik webera czy sie myle nie wazne ale ja tez chcem taki ;(

Maluch poprostu full wypas ladniutki. Ile on ma koni ??

Wedlug Ludevita jeszcze nie tyle, zeby bylo dobrze

maluch bardzo ladny.najbafrdziej mnie zachwyca komora silnika

jednym słowem mówiąć "wypas"

sliczny, zadbany, pewnie non stop pucowany - 5km jazdy i 4 godziny pusocwania

niesamowicie zadbany
komora rzeczywiscie zachwyca,
az nie niewiarygodne ze to jezdzi...

ps: obrotomierz ma tak samo zamontowany jak ja
tylko troche inny obrotomierz....

No. I tak wygląda ŚLICZNY malec
Po prostu śliczny. Ciekawe, czy jak wjedzie w kałużę, to sie zatrzymuje i pucuje silniczek

Nie wiem czy zwrociliscie uwage na zdjecie komory silnika, ze w sciance dzialowej jest wyciety otwor ze zdejmowanym panelem dostepowym do komory od strony silnika. Ciekawe rozwiazanie umozliwiajce szybka obsluge od "nie tej" strony

no faktycznie dobry pomysl jakby diabli wzieli tylny kolektor albo cus...

Maluch naprawdę fenomelnalnie fantastyczny, uszczelki szyb nawet już się nie ostały, świetny pomysł z dojściem od strony kabiny. Maluch ekstremalnie zadbany. Nawet mocowanie rejestracji tylnej nie w moim stylu mi się podoba bardzo. Silniczek oparty o głowicę Bambino i fantastyczny gaźniczek. MIÓD maluszek. Ale niżej go.

Zuraw: moglbys zalatwic wiecej fotek? Interesuja mnie zwlaszcza zdjecia kabiny - wyglad deski rozdzielczej i ten otwor do komory silnika. Zapytaj prosze przy okazji jak Ludevit rozegral sprawe uszczelnienia tego otworu, bo zwykla dziura zakryta blacha powodowalaby przedostawanie sie do kabiny zapachow z komory silnika i znaczne zwiekszenie glosnosci.

super maluszek ale mam pytanie co daje ten ale filtr na odmie z pokrywy zaworów ???

Cytat:
moglbys zalatwic wiecej fotek? Interesuja mnie zwlaszcza zdjecia kabiny (...) ten otwor do komory silnika

tez bym prosil. przedwczoraj wyciagalem silnik i wlasnie mowilismy zeby sie przydalo dojscie ze srodka...

Wlasnie Zuraw wiecej fotek!

Maluch idealny. Wzór do nasladowania.
100% mojego typu. Tak wg mnie powinien wygladac maluszek rajdowka.
Perfekcja i tyle.

Cos tam mam jeszcze w domu, ale to dopiero wieczorem. A gdzies wsrod zdejc z zeszlorocznego Zvolenia plataly sie zdjecia tego maluha z czasow przygotowan...

Moim zdaniem kozak ten fiacik

P.S. a ten filt pshy odpowietrzeniu pokrywy zaworów to chyba żeby brudy nie leciały (chyba)
POzdrawiam...