Zlot w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie to kiedy "next" zlocik w Warszawie ?!

A moze by tak tradycyjnie, w ostatnia niedziele miesiaca, czyli 25.VII ???

25 to dobry termin
Tylko nie tam gdzie ostatnio czyli na Fortach !

Ehh... a dalo by rade w sobote? W niedizele rano wyjezdzam... Nie chce przegapic nastepnego zlotu

Mnie osobiście sobota lub niedziela nie stanowią różnicy ! i tak się zjawie

Ja w sobote, to nie dosc, ze bede pijany to w dodatku bede nad Zegrzem...

Ja teraz każdą sobotę i niedzielę spędzam na działce nad Narwią... i w mieście mnie nie ma... więc na kolejnym zlocie mnie nie będzie...

To tak samo jak ja, tyle, ze ja jestem nad Zegrzem na desce ale w niedziele wieczoriem bym sie mogl pojawic (taka mam przynajmniej nadzieje )

to może w tygodniu wieczorem , bo ja też spędzam wekend na działce . ale to tylko prpozycja !!! np środa lub czwartek ??

Cytat:
2004-07-20 08:59:11, KUKI pisze:
to może w tygodniu wieczorem , bo ja też spędzam wekend na działce . ale to tylko prpozycja !!! np środa lub czwartek ??

To ja sie pod tym podpisuje, recami i nogami Wolne mam wiec zadna roznica dla mnie jaki dzien. Ale zeby problemow nie bylo moze pomyslmy najpierw nad czwartkiem

O... i to jest good idea CZWARTECZEK Komu jeszcze pasi czwartek ? i jaka miejscoowa ?

Może być w czwartek.
Ja proponuje GEANT na Ursynowie, TOR STEGNY lub M1 w Markach

Ursynów odpada, to przecierz koniec swiata jest
Moga byc ewentualnie Stegny albo jeszcze lepiej M1

W takim razie jednością głosów wybieramy CZWARTEK pod M1 o godzinie 20:00!

dobre , dobre z tą jednością !! ale mi to pasi wiec w czwartek o 20 w Markach !!!!!!!!

Może być M1.

I niech Zolti zamknie watek zeby nam juz nikt miejscoowy i godziny nie zmienil

Kurwa w czwartek ide na noc doroboty znowu mnie niebedzie niech to szlak

a moze bys sie wyrwal na chwile z roboty, albo jakos wpadl przed...

do pracy mamna 19.30 i muszebyc juz o tej godzinie na kasie. Dlatego ze pracuje na stacji benzynowej niemoge sie niestety wyrwac