Hura ! Polonez nie umarł.... Będą nowe Trucki !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Źródło INTERIA z dnia 22.10.2003

Tę informację publikujemy jako pierwsi - Polska Fabryka Samochodów (PFS) podpisała umowę z zakładami Nysa Motor, tworząc tym samym konsorcjum mające na celu wznowienie produkcji Polonezów Trucków. Proces tworzenia nowej serii dostawczych pojazdów już się rozpoczął, a świadkami kolejnych wydarzeń będziemy z pewnością w niedalekiej przyszłości.

Więcej informacji TUTAJ

A może Caro , albo Atu ?? Chociaż kilka sztuk ??

ciekawe jakie silniki
jeśli to by było ok 80 KM w dieslu to też bym taki silniczek chciał w swoi poldku

i części będa dalej szerokodostępne do poldków

QL poldek 2004 bedzie nastepny roczej do przodu

pozdr

Ja to mam miękkie serce wiecie co mi pierwsze przyszło na myśl? żeby kupić sobie takiego Trucka pachnącego nowością ach... dobrze że moja żona tego nie czyta

TAAAAAAAK i przerobić na ANALOGA

Silnik bedzie dalej Citroena - pytanie tylko czy HDi ??? Jestem bardzo ciekawy - no i ucieszony

Adamus

Z radości łza mi się w oczku zakręciła...

Ciekawe ile sztuk wypuszcza tym razem...

Ciekawe czy dalej będą stały tak jak ten nowy czerwony na Hallera-stał i stał i stał......zero zainteresowania

Cytat:
2003-10-23 11:49:50, KiLeR pisze:
Ciekawe ile sztuk wypuszcza tym razem...

Kiler to nie ma być krótka seria tylko stała produkcja. Jest zapotrzebowanie na Trucka na rynku i nie tylko polskim. W końcu ktoś pomyślał i wznowiono produkcję. Te nowe trucki są naprawde fajne.

kurna, powinni tez fiaciora zaczac robic... mmm nowe czesci... kurna, drzwi mi są potrzebne

Na oficjalnej stronie producenta Trucka 2004 jest jego szkic, ciekawe czy tak będzie wyglądał? http://www.pfssa.pl/index2.htm

Cytat:
2003-11-07 23:30:33, pudel pisze:
Na oficjalnej stronie producenta Trucka 2004 jest jego szkic, ciekawe czy tak będzie wyglądał? http://www.pfssa.pl/index2.htm

Przod to ma jak Volvo

już odkładam kaskę !!!!!! muszę go mieć

Cytat:
2003-11-07 23:39:37, cebka pisze:
Przod to ma jak Volvo

Mi bardziej kojarzy się z jakimś mesiem. (mercedesem)

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Zdaje się, że będzie trzeba dodać do regulaminu auta z PFS.

I co najważniejsze one są z logiem FSO !!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2003-11-08 12:17:48 ]

Ciekawe czy kierownica też jest z logiem FSO? chętnie bym wymienił żeby nie mieć z Daewoo.