PIENIĄDZE NA KOSZULKI PRZESYŁAJCIE TYLKO PRZEKAZEM POCZTOWYM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie niestety poniewaz jestem posiadaczem sub-konta nie bede mial mozliwosci weryfikacji kto wplacal pieniadze, dlatego preferuje wplaty za pomoca przekazu pocztowego na moj adres, ma to o tyle dobre rozwiazanie bo bede mial od razu adres zwrotny.

ADRES POD KTÓRY WYSYŁAJCIE PIENIĄDZE:

Michał Wierzbicki
ul. Jodłowa 5
05-077 Warszawa Wesoła
tel. 0-607 241 305

!!!!PISZCIE KONIECZNIE WARSZAWA -WESOŁA BO INACZEJ NIE DOJDZIE !!!!

Michał, można od razu do kwoty za koszulki dołączyć forsę za naklejki, żeby Wam dwa razy głowy nie zawracać. Tylko nie wiemy jeszcze ile ? Może Łukasz coś w tej sprawie powie ?

Cytat:
2002-11-21 12:30:05, HenBas pisze:
Michał, można od razu do kwoty za koszulki dołączyć forsę za naklejki, żeby Wam dwa razy głowy nie zawracać. Tylko nie wiemy jeszcze ile ? Może Łukasz coś w tej sprawie powie ?

Bardzo dobre pytanie, czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

Pamiętajmy o dodatkowych 2 pln na super koszulkę dla Lasombry .
pzdr. carbol .

Panowie, hmmm nie wiem Łukasz jescze nic nie pwoiedział wiec hmm a w dodatku ja nie moge zwlekac... niewiel czasu pozostalo 12 grudnia ostatnia szansa wydrukowania koszulek !!!
Ja proponuje wysylajcie oddzielnie do mnie oddzielnie do Łukasza, nie pomiesza sie i bedzie duz o lepiej,
kwoty podany sa w innym poscie ok oulkach, czekam panowie a czas ucieka....

ZMIANA PLANÓW !!!!!

GADAŁEM PRZED CHWILĄ Z LASOMBRĄ I USTALILIŚMY TAK:
- LASOMBRA ZAJMUJE SIĘ KOSZULKAMI I NA JEGO ADRES WYSYŁACIE KASE NA KOSZULKI... (tak ja to było dotychczas ustalone)

- A JA ZAJMUJĘ SIĘ NAKLEJKAMI I DO MNIE WYSYŁACIE KASE NA NAKLEJKI... (z różnych powodów cena naklejki będzie podana później, zatem zajmijcie się narazie wysyłaniem kasy do Lasombry na te koszulki żebyśmy zdążyli przed 12)

Lasombra dzisiaj wysłałem przekaz, i jest mi głupio, nie doliczyłem 2 zł (zakręcony jestem)

MASZ U MNIE 4-RO PAK LESZKA

Pozdr.

hehe ok upomne sie jak sie spotkamy kiedys na cargo

postaram się mieć ciągle w pogotowiu

Ja również już "odwiedziłem" pocztę i powinno dotrzeć do Ciebie najdalej we wtorek tj. 26.11. br.

HenBas

mam nadzieje ze zrobia to wszyscy ktorzy zamowili

Pieniądze wysłałem przekazem.
Pozdrowienia

mam nadzieje ze wsyztko sie zakonczy szybko bo chcialem paradowac w nowej koszulce przed gwiazdka

aaaa wlasnie jesli uda mi sie zalatwic tansze jeszcze koszulki, bo caly czas negocjuje to odesle wam roznice w paczkach z koszulkami.

Pozdrawiam
Lasombra

Jak ci się uda to odlicz sobie 2 zł, a piwo i tak łykniemy

Pozdr.

Cześć wszystkim!!
Pieniążki na koszulkę wysłałem dziś rano, plus 2 złocisze oczywiście

Pozdrawiam G

Wyslalem dzisiaj kase, ale niestety zapomnialem o 2 zl, sorry mam nadzieje ze uda wytargowac ci sie te pare zloty i sobie odliczysz.... sorry
wojtek

nie wiem dlaczego poprzedni post pojawil sie dwa razy
naprawde zrobilem wszystko dobrze.... sorry

hehe nie przepraszaj juz skasowalem

I dzieki Ci bardzo!!!!!

A ja chciał bym jeszcze przed następnym zlotem mieć tą koszulkę, a może zainteresujemy się Czarnymi polarami z wychaftowanym naszym LOGO

Pozdr.