Tuning Car Picnic - Spytkowice 10.07.2004.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Firma „HERKULES” (sponsor imprezy), zaprasza na zlot samochodów po tuningu TUNING CAR PICNIC 2004.

W dniu 10 lipca 2004 r. pod patronatem Automobilklubu Podkarpackiego, Sekcji Tuningu Samochodowego w miejscowości Spytkowice k/Rabki na terenie kompleksu BESKID, zostanie zorganizowany otwarty zlot samochodów tuningowych pod nazwą TUNING CAR PICNIC 2004 oraz odbędą się próby sprawnościowe (typu: KJS) dla osób posiadających samochody po tuningu.
Impreza jest szczególnie adresowana do posiadaczy samochodów tuningowanych oraz wszystkich miłośników motoryzacji i pasjonatów tej atrakcyjnej dziedziny, która obejmuje różnorodne formy przeróbek samochodów fabrycznych.
Zlot oraz zawody sprawnościowe będą obejmować wszystkie marki samochodów, jakie poddane zostały jakimkolwiek modyfikacjom technicznym i zmianom zewnętrznym, które określają ich przynależność do coraz liczniejszego grona aut tuningowanych, obecnych na polskich drogach (patrz Program Zlotu).
Patronat medialny nad imprezą zapowiedziały: TVP o./Kraków, Radio PLUS, Gazeta Krakowska, Dziennik Polski.

Więcej informacji na oficjalnej stronie zlotu LINK lub pod nr. tel. 0600-431-338

ZAPRASZAMY GORĄCO WSZYSTKICH "TUNINGOWCÓW"

Program zlotu:
11.00 zgłoszenia uczestników zlotu oraz sponsorów (wydawanie plakietek VIP) i rejestracja samochodów (wydawanie numerów startowych)
12.00 odprawa dla uczestników zlotu i sponsorów
12.30 uroczyste otwarcie TUNING CAR PICNIC i przejazd kolumną wszystkich samochodów biorących udział w zlocie przez miejscowość Spytkowice
13.00 start do I próby sprawnościowej
13.45 start do II próby sprawnościowej
14.30 start do III próby sprawnościowej
15.30 wystawa samochodów i konkurs na najładniejsze auto zlotu (wyboru dokonają pomiędzy sobą zarówno uczestnicy zlotu oraz przybyła publiczność)
16.30 uroczyste ogłoszenie zwycięzców i wręczenie nagród i wyróżnień (w tym dla sponsorów) i oficjalne zakończenie imprezy TUNING CAR PICNIC
17.00 wspólne biesiadowanie - impreza dla sponsorów oraz uczestników zlotu: gratis (grill, ognisko, przysmaki i specjały góralskie (wyśmienita kuchnia), muzykanty, śpiewy oraz hulanki i inne atrakcje!!!)

Jedzie ktoś

No i po zlocie, krótko mówiąc było naprawdę kozacko . Poniżej linki do fotek - miłego oglądania.
Galeria 1
Galeria 2
Galeria 3
Galeria 4
Galeria 5
Galeria 6
Galeria 7
Galeria 8

O boze... sporo tych fot ale widac ze imprezka była fajna szkoda ze tylko na 2 fotkach widac twojego malanka

Wiesz nie ma sensu robić fotek swojemu jak się go widzi na co dzień . Od tego mam swoją stronkę . A co do zlotu to naprawdę było super tylko że trochę mało konkurencji - zabrakło np. car audio i palenia gumy ale ogólnie trzeba ten zlot zaliczyć do udanych no i co najważniejsze pogoda dopisała!

pozdro

Taaaaaaa nie było palenia gumofilców i car audo
No to lipa. Jaki to udany zlot!!!!!!! Może chociaż 1/4 mili i głośność wydeszków było?????
Nie no dobrze że nie poejchałem bo bym rozczarowany do domu wrócił. Ja jak se laka nie spale na zlociku to chory chodze 2 tygodnie!!!!!! Jak wracam do domu to z nerwów musze basik na maxa doje...ć!!!!!

OT
a ja pale L&M'y i mnie nie stac na taka kiere

wlasnie dlatego pali foxy bo sie wykosztowal

-----------------
http://plepleple.pl

no fotek rzeczywiscie troche jest:)
widac ze frekwencja duza i pogoda dopisala.
dzieki za fotki!

a ta kierownica jakas strasznie mala mi sie wydaje, tak przyrownujac do galki i tych fox'ow;)

Może i mała, ale za to jakie ma odsadzenie!!!!!
Madafaka edyszyn!!!

Ta kierownica to przesada! jak jeździł to przekładał na normalną no comment...

Cytat:
Ta kierownica to przesada! jak jeździł to przekładał na normalną no comment...

serio?? buuuaaahahahaha no to fajny koles... ehehe przychodzi mi na mysl nazwa pewnego warzywa z ktorego robi sie na przyklad barszczyk..... ehehe "mega barszczyk" bbuahaha zloty medal za kierownice.....

sadzac po predkosciomierzu to to jest 316 albo 318 wiec wsrod jego kumpli to pewnie najszybszy nie jest...to nadrabia kiera galka i fajkiem z krotkim filtrem

Dobrze że ten z tą kierownicą to nie z naszego klubu bo wstyd i hańba...

Ta kierownica i nakładka na lewarek to najohydniejsza rzecz jaką w życiu widziałem związana z tuningiem. Jak to zobaczyłem odbiło mi się oranżadą z komunii.

tych maluszkow mi szkoda:

ja bym od felg zaczal ale on jest "inny":

blahahahaha

yeah! kozacki pantograf jak paliwa zabraknie, spryciula

za to tym perlowym sejem bym nie pogardzil

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2004-07-13 17:17:18 ]

Mnie najbardziej wpadla w oko CZERWONA SKODA OCTAVIA , tylko wg mnie plastykowe nakladki typu progi i przedni zderzak nie pasuja calkowicie ,
fajna imprezka

POZDRAWIAM

na fotce tej bety ładna furka jest w tle

ta warszawa? ja wole tego merola