Skromny klasyk ..... [126p foto]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W końcu udało mi sie załatwić aparat i zrobić kilka fotek mojej pomarańczówce.Nie jest to nic specjalnego ,ale zawshe coś.Dodam jeshcze że samochód stoi od 2 m-cy w tym miejscu (od kiedy psy mnie zawinęły nim ).Zaprasham wshystkich do przeglądnięcia fotek w profilu i oceny mojej pomarańczówki .

Pozdrawiam wshystkich fiatmaniaków .....

cos daloby rade z tego wymodzic, zdejmij ten wsciekly kolektor z klapy bo to popelina na takim aucie...

pewnie wiesz co mysle o tej naklejce na klapie i masce ,(widziałeś dawne logo wiejskiego tuningu?) przydała by sie polerka i pasta nabłyszczająca w takim kolorze patrz na autko el comendanta jakie daje efekty
chlapacze jakoś mi się niepodobają
hmm a tak pozatym może będzie nieźle po powyższych zabiegach

Dresiarskie naklejki zostaną usunięte w trybie natychmiastowym (jush dawno miałem to zrobić) ,a matowy jest bo stoi długo .Zapomniałem zrobić fotek podłogi ,pruchnica wcina ją ostro

Wywal chlapacze i bedzie cacy

Hmm wywalic w tym naklepki......
Spolerowac.
Zglebic ........
Skołowac ze szrotu nowe znaczki - 20 zł .....
Wycyszcic słupki z czarnej farby - mi to zajeło 20 minut
I cieszyc sie klasykiem.

Niom niom....Fajny ten Maluszek Ma miodne chromiki i ten znaczek 650...
Sluchaj jak chcesz fajnie przepolerowac autko to polecam taka kombinacje-Pasta "TEMPO" tak solidnie przepoleruje zmatowialy lakier i po niej takie inne cos mazidlo-jest na CPNach [Orlenach]
w malej okraglej puszce cos jakby pasta do butow kosztuje 6 zeta!!!
A efekt jest zajeb.......wez tyllko duuuuuuuzo szmatek miekkich,najlepiej podpieprz sasiadce stare gacie z balkonu
Sorki za lekki OT...
Maluszek GIT!!!Bedzie z niegoo kultura

-----------------
http://plepleple.pl

Dzęki za shczere komentarze na temat pomaranczowki.Teraz czekam tylko aż zrobie prawko i jade na wieś wstawic autko do remontu do dziadka

wywal naklejki chlapacze i glebe mu na maxa

p.s
jesli mozesz to pisz normalnie a nie jakies "wshystkich" itp. bo qrewsko mnie to drazni a mysle ze to nie tylko moje zdanie.

Chopper: shczerze zgadzam sie z twoimi odczuciami

takze sie zgadzam.

widze ze jeszcze ktos "zdolny" pomalowal lusterko. tez znaczki tez chyba sa malowane. poza tym dobry material na ladnego pomaranczowego malucha!

ps: chopper gratulacje zakupu nowego autka!

Rzeczywiście skromy. Wyamaga wkładu pracy. Na glebę go. Zadbać o lakier i jeździć. Jeśli podłoga rzeczywiście słaba to zrobić ją i jeździć.

No ...bardzo fajny maluszek , wg mnie to tylko polerka, i w droge, no chyba ze jeszcze jak juz wspomniales podloga leci , no ale tak pozatym to good
Aha, o naklejce WT nie musze wspominac, cos mi tak wpadlo w oko ze w srodku cos masz na pomaranczowo, zrob na czarno jak bylo

aha , jeszcze jedno co to sa za wloty powietrza?? pierwszy raz je widze

POZDRAWIAM

daj sze shpokooj z tymi shczerhymi teksztami... poza tym wsio ok

Cytat:
aha , jeszcze jedno co to sa za wloty powietrza?? pierwszy raz je widze

moim zdaniem to są takie wloty jak w elegantach tylko, że co druga "łopatka" jest wyłamana

A tak pozatym to malec spoko. Pomajstruj to co chłopaki wymienili i będzie lux

czyli ta pomarańczówka jest z 1980... a nie masz pod klapą przypadkiem 600 a nie 650 ??
Tak jak koledzy piszą: polerka , zderzaki są cycuś glancuś, chlapacze do kosza, gleba...
No i postaraj sie o naprawe tej podłogi bo wylecisz
Podoba mi sie umiejsciowienie znaczka z przodu bo mam w tym samym miejscu hehe

PS: pisz SZ a nie SH !! bo kurwica bierze jak sie to czyta
a tak pozatym pozdrawiam i zycze powodzenia w doprowadzaniu maszynki do ładu

no to chyba wiesz za co sie zabrac juz i wiesz tez czego na forum robic nie powinienes.

p.s dzieki mountez

mam tylne stare/nieużywane chlapacze prosto z FSM
jakby co

pozatym za ten twoj charakter pisma ode mnie tesh dostaniesh zjeb* !!!!

chopie w polsce jesteśmy!!!!

Dzięki panowie za słowa krytyki -przyjmuje je z pokorą ,teraz będe już ostrożniejszy a te byki w pisaniu to stare przyzwyczajenia .....

Cytat:
czyli ta pomarańczówka jest z 1980... a nie masz pod klapą przypadkiem 600 a nie 650 ??

Na bloku wybite jest 650 i w dowodzie też więc jest to chyba 650 motor

Cytat:
moim zdaniem to są takie wloty jak w elegantach tylko, że co druga "łopatka" jest wyłamana

Muszę sprostować :to wloty nie od el ale od klasyka ,tylko że pomalowane na srebrno i co druga łopatka wyłamana-teraz żałuje że je popsułem .
Pozdrawiam wszystkich fiatmaniaków ...