CZ centralka w Omie A ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie jest ?? Na forum znalazlem tylko odnoscie omy B ze jest po prawej stronie przy nogach. A w A??
Pytam bo kupilem sterownik ktory pozwala na sterowanie centralnym zamkiem za pomoca pilota. Czy ktos juz wstawial cos takiego?? Centralka steruje masa wiec wystarczy znalesc tylko dwa kable na zamknij otworz tylko ktore to sa ??

pozdrawiam

Odnośnie centralki, to słabo szukałeś, bo jest sporo, także jeśli chodzi o Omegę A Sam się o tym niedawno przekonałem...

Jest z prawej strony przy nogach pasażera, zamontowana nad Motronic'iem.

Cytat:
2004-12-07 10:35:16, mantee78 pisze:
Odnośnie centralki, to słabo szukałeś, bo jest sporo, także jeśli chodzi o Omegę A Sam się o tym niedawno przekonałem... Jest z prawej strony przy nogach pasażera, zamontowana nad Motronic'iem.

a wiesz ktore kable sa sterujace tzn ktorymi idzie sygnal od silownikow masterow zamknij/otworz ??

Cytat:
2004-12-07 10:51:27, michal_uaz pisze:
a wiesz ktore kable sa sterujace tzn ktorymi idzie sygnal od silownikow masterow zamknij/otworz ??

na stronie lob sa schematy. tam pewnie znajdziesz kolory kabli...

ps. tam tez znalazlbys info gdzie jest centralka...

Tylko uwaga na obiążenie tej masy załączonej.. Jak zakładałem u mnie alarm ze sterowaniem centralnym to musiałem zakładać dodatkowe przekaźniki sterujące załączoną masą.. Za pierwszym podejściem uszkodziłem przekaźniki w alarmie