MotoNews.pl

Trojmiasto - wyjazd do Sulejowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poniewaz zlot zbliza sie juz wielkimi krokami trzeba by sie jakos umowic, niech kazdy kto jedzie wpisze sie tutaj.Moze wyjedziemy w piatek rano i zahaczymy jeszcze turystycznie o jakies miasto po drodze??

Kurde Franc - jest źle. Bo Monika pracuje do 17 w piątek, ale są malusieńkie szansę, ze dostanie wolne, albo chociaż zwolni sie wcześniej z pracy.

Co ty na to?

Bardzo byś się złościł jakbyśmy pojechali po 16?

Bardzo cię przepraszam, ale niestety tak to jest jak sie pracuje na umowe zlecenie

spoko Leszek, nic sie nie stanie.

Franc nie z rana. Moja Monika bierze urlop w piątek ale ja bym wolał nie brać. Mogę się wyrwać z roboty ok 12 bez urlopu. Dziś jechałem trasę Łódź i czas ok 4,5 godziny

Witam
czy już ustalono kto z kim jedzie?.. bo ja bym miał 2 wolne miejsca w aucie

ja mam na pokladzie Leszka i Monike, i bede probowal nakrecic jeszcze jedna osobe, ale nie wiem czy mi sie uda, zobaczymy

a jedzie tak wogole ktos wczesniej czyli mam na mysli przedzial 10-12 bo my z monika chemy jakos wczesniej tam dotrzec i jak cos to 2 miejsca mamy wolne(chyba )pozdro

Ja planowałem jechać przed 12 ale wypadło mi, qwa, jedno zaliczenie w piątek 10-12 więc chyba bedem wyjeżdzał żdziebko później, możliwę jednak, że po prostu zostawię samochód w domu do załadowania przez ojca i po prostu zabierom mnie po drodze spod polibudy i pojadziem na Sulejów. Jakby co to możem siem może umówić jakojś ok. 12 koło OiO.

wstepnie ustalilismy ze Monika z Szymonem, oraz Huey z rodzinka jada wczesniej, a my, czyli ja z Karolina + Leszek z Monika, Sebol z Monika, Sheriff + 1 ,wyjezdzamy ok 17:00 z Gdyni, tak wiec kolo 23:00 powinnismy byc na miejscu.

Musicie nam zaklepać jakieś spanko, no i gdyby jakaś kolacyjka była też byśmy się nie obrazili

Szkoda ze pracuje inaczej bym jechal z wami.Mam nadzieje Franc ze zrobisz niezle fotki.powodzenia

Ja już wszystko wiem. Monika w weekend ma w szkole same wykłady więc spoko a na piątek wzięła sobie urlop. Co do mojej osoby to tak jak pisałem wychodzę z pracy ok godz. 12-13.
Wyjazd z Gdyni planuję ok godz 14.
Pytanko mam do Oniki i Szymona i Karola o której wyjeżdżacie?

Ja, jak pisałem już wcześniej, mam jeszcze w piątek jedno zaliczenie 10-12, jadem na nie kolejkom, starszy w tym czasie spokojnie zapakuje wsio do ŁADnej, zatankuje itd., zajedzie po mniem pod wydział i z tamtąd jadziem direct na Sulejów

jeszcze nie wiemy o którejwyjeżdzamy- będzie wiadomo jutro po południu

my jedziemy ok 17:00, postaram sie jechac szybko i bezpiecznie, tak wiec kolo 22:00 powinnismy byc.

A w sobotę rano ktoś jedzie???
Bo smutno nam ( z Kubą ) będzie jechać w pojedynkę...

Nie przejmujcie się od nas każdy jedzie o innej porze i w pojedynkę to ja też jadę bo znając moją Monikę to albo walnie sobie drzemkę albo przeczyta jakąś książkę. Pozdro

Witam
wygląda na to że ja będę jechał w sobotę rano... i zastanawiam się tak tylko o której musiałbym wyjechac z gdyni by być na 10 tą w Sulejowie

Cytat:
2004-09-16 00:25:23, sheriffnt pisze:
Witam
wygląda na to że ja będę jechał w sobotę rano... i zastanawiam się tak tylko o której musiałbym wyjechac z gdyni by być na 10 tą w Sulejowie

Ja oczywiście startuję ze Świecia, przez które musisz trochę przejechać...Może warto się zdzwonić?

Cytat:
2004-09-15 21:06:34, Franc pisze:
my jedziemy ok 17:00, postaram sie jechac szybko i bezpiecznie, tak wiec kolo 22:00 powinnismy byc.

Franc - ja jadąc autem rodziców pokonuję drogę Gdynia - Katowice w 8 godzin. A uwierz mi najgorsza droga jest do Łodzi włącznie. Nie nastawiałbym sie na 5 godzin Ładą - to nie wykonalne. Pozatym to piatek i teraz robi sie ciemno juz po 19. Ja mysle, ze w Sulejowie bedziemy kolo 24-1.