Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-07-14 17:39:36 .... goscia jezdzacego jakims duzym granatowym fordem orionem (wiekszy od mondeo)? czy jakims tam, rocznikowo wyglada na 96-99
czesto ten ford jezdzi jako taxi |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2004-07-14 17:45:15
Czesto jeżdzi nim też niezła dupa ![]() |
![]() Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-07-14 17:57:12 No to chcialem powiedziec ze ten gosc zachowuje sie poprostu po chamsku,
dzisiaj jade sobie spokojnie do MAJER'a do niska, przedemna tir, wyprzedzic nie ma jak, nigdzie mi sie nie spieszy, a ten mi przez CBradio mowi zebym jechal szybciej, korzystajac przy tym z wulgaryzmow, Król szos sie znalazl [ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-07-14 23:58:15 ] |
![]() Samael User HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-07-14 23:41:27
racja tyle ze zadne tamowanie ruchu nie mialo miejsca, jechalem sobie 70km/h za tirem, a o ile mi sie wydaje to na tamtym kawalku do niska obowiazuje 60km/h, wiec jak dla kolesia bylo za wolno to mogl wyprzedzac nikt mu nie zabranial natepnym razem dam po hamulcach |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2004-07-15 00:04:07 Z tirami to jest roznie. Niedojze ze tyle tego jezdzi i na polskich drogach czasami trudno o bezpieczne wyprzedzenie, ale bardziej dziwia mnie inni. Np sytuacja: dojezdzam do tira za ktorym jedzie jakies autko, gosc wlecze sie za nim jakies 4-5m, nie pozostawiajac miejsca. Jedzie tak z kilkanascie kilometrow przedluzajac dlugosc wyprzedzania, kombinujac na lewo i prawo jakby go wyminac (przeskoczyc, z lewa, prawa), tamujac przy tym ruch i to jest zle i temu protestuje. A jak ... ![]() |
![]() Toom User Kymco B&W Wawa | 2004-07-15 13:41:32 Samuel: takie teksty i nie dałeś hebla? Jak mogłeś.
Dobrze wiem, że to dziecinne ![]() - wystawić rękę i machnąć żeby jechał ![]() ![]() - zwolnić do 60 - zagadać do Tira żeby zwolnił do 40 ![]() - dać się wyprzedzić i wjechać za nim aż do garażu - zadzwonić na Policję i podać że jest odejrzenie że pijany kierowca jedzie za Tobą - zadzwonić na numer z koguta Taxi i zamówić konkretnie tego gościa pod Pizzerię Avanti. - dac sobie spokój z pajacem T |