Jest nowy klip maluch maxi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to mój pierwszy klip i pierwszy start w kjsie ściągać można z
http://www.proaxer.com/maximum_old/

Co tu dużo pisać, bomba

Filmik sciagnlame ogladnalem powysylalem znajomym i reakcja byla zawsze ta sama MASAKRAA Co ta rakieta ma pod maska ?? Hehe wtedy im tlumaczylem o co biega ALe maluszek serio wymiata

Hmm zawartosc na 6 - kszell
Montaz góra na 3-
Zobaczcie na klipy zooma czy mounteza one sa czymś...
Nie przemawia to do mnie ... dodana muzyczka do zgranego materialu

moje klipy sa rowniez w czolowce

Spoczko filmik tylko cholernie mi dźwiek zarywa ale idzie bez tego przeżyć

Niestety nie mogłem oglądnać w pełni bo mój komp za bardzo tnie.

A co do uwag Czuczu odnośnie monażu to dla mnie ten film mógły by byc kręcony webcamem i oglądał bym go z taką samą przyjemnością. Oczywiście można by zrobić full profesional montaż, scenografie, muzykę, efekty specjalne, gołe baby, strzelaniny i barana palącego gumy w BMW na parkingu przed Tesco

Cytat:
2004-07-11 11:21:31, rafalmaxi pisze:
to mój pierwszy klip i pierwszy start w kjsie ściągać można z
http://www.proaxer.com/maximum_old/

Naucz się robić LINKI bo tu niektórzy leniwi . Najlepiej bezpośrednie, bo nie każdy lubi szukać jeszcze po www - mi coś proaxer zamula .
>> FILM <<

ps. Transfer ~15 - w 15 min zejdzie .

transfer 150-200KB/s zaraz bedzie

Auto swietnie sie trzyma drogi. Widac bryłe, ktora robi dokladnie co chce. Fajne to autko(n ie pierwszy raz go widze). Pozdrawiam

dzieki za słowa uznania i krytyki no właśnie jak sie robi link?

Zaznaczasz sobie adres docelowy linka, nastepnie pod oknem gdzie wpisujesz tresc masz 10 przycskow, z czego pierwszy jest adres URL, walisz w niego, wklejasz zaznaczony link, wpisujesz co ma byc wyswietlone i wyglada to wtedy wlasnie tak:
link

Rafik wymiata! ten dzwiek turbinki przyprawia mnie o dreszcze Widac ze umiesz super jezdzic, maluch jest bardzo nerwowy w prowadzeniu szczegolnie z tą moca a widac ze sobie radzisz z nim bez problemu... chciałbym tak umiec jezdzic Filmic tez fajny
Co prawda do filmikow Mounteza czy Loltara brakuje mu sporo ale jak na pierwszy twor to cacy

Cytat:
2004-07-12 12:30:31, Vyzn-R pisze:
Rafik wymiata! ten dzwiek turbinki przyprawia mnie o dreszcze Widac ze umiesz super jezdzic, maluch jest bardzo nerwowy w prowadzeniu szczegolnie z tą moca a widac ze sobie radzisz z nim bez problemu... chciałbym tak umiec jezdzic Filmic tez fajny
Co prawda do filmikow Mounteza czy Loltara brakuje mu sporo ale jak na pierwszy twor to cacy

ja ci dam loltara...

Ja bym ten filmik widizal bez muzyki . I nie wiem czemu tak mi tnie, szczególnie na początku, ale sam ekszyn very dobry .

Jak zwykle powiem, ze maluch miazdzy... ale to nic nowego

Moglbys wyjasnic komentarz?

Kurde nie dosc, ze mocna fura to jeszcze dobry kierowca i wie jak tego sprzętu używać

to jest wywiad kuchara na kormoranie poprostu go użyłem do klipu wydawło mi się że będzie pasowąl

miodzio miodzio!!! pozdro!