Jupiiiii znowu mam internet:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich po tygodniowej przerwie-ten tydzień był dla mnie katorgą-spalił mi sie zasilacz, totalnie zrąbał mi sie cd-rom a w dodatku powaznie sypnęła mi sie łada......
Oczywiście finansowo nie stać mnie było na naprawe i kompa i łady wiec wybrałem.......ŁADE
za naprawe zapłonu(platynki i inne duperele), czyszczenie i regeneracje gaznika, wymiane sworzni, klocków hamulcowych...dałem 250zł
Jak odebrałem łade to jej nie poznałem-to co teraz robi-jak sie porusza- to po prostu szok obroty, kierownica, spalanie wszystko cudowne........
A dzisiaj udało mi sie wypozyczyć od kolegi zasilacz i cd-rom-i nareszcie JESTEM

pozdrawiam wszystkich i wracam do was hihihihihiihi

zax

a gdzie kabel do kamery i film ze zlotu?

Cytat:
2004-06-11 21:02:02, Krzysztof-Fleszer pisze:
a gdzie kabel do kamery i film ze zlotu?

hehehe no własnie mysle ze zdaze jeszcze to zrzucić w czerwcu (przecież pisałem ze w czerwcu bedzie na necie hihihi)
kabelek jest juz realny bo narzeczona mojego brata powiedziała ze sfinansuje kabelek bo także potrzebuje

fleszer wytrzymaj jeszcze troszke-chociaż wiem jak to jest bo ja bez forum juz nie mogłem egzystować

cześć ZAxiu, miło cię znów widzieć
a teraz koniec uprzejmości... DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2004-06-11 21:45:52, Góral pisze:
cześć ZAxiu, miło cię znów widzieć
a teraz koniec uprzejmości... DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!

hehe dzieki góral
JUZ NADRABIAM ZALEGŁOŚCI
ale widze ze szeryf w "pojedynke" spokojnie dawał sobie rade hihihi ukłony i maślanka dla niego
pozdrawiam

A bylo co robic oj bylo...

hehe TU zawsze jest "cos" do roboty -jak zaczynałem to wyobrazałem sobie ze to jest funkcja tylko "pokazowa"-szybko zleciałem na ziemie
a w dodatku nie ma pochwał tylko nagany

hehehee ale lubie ta robote

pozdrawiam

Witam
Wiesz Zax, jakoś się starałem, ale ciesze się ze już jesteś
też już mi się zaczynało dostawać

Mirek dzielnie stał na straży!! Chwała mu za to!!
Zaxiu! Dobrze,że już wróciłeś, bo co dwóch moderów to nie jeden! (jak głosi staropolskie przysłowie! )

2 tygodnie męczarni ale już wszystko chodzi ok. Zapomniałem hasła na gg walczyłem prawie godzinę żeby przeszło ale jakoś się udało

Ja mam męczarnie kiedy siedzę na działce. Zero netu. Dobrze,że od czasu do czasu chociaż pojawie się w kafejce! Moja rodzina twierdzi,że jestem uzależniony od naszego forum To są pomówienia