| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-07-15 13:40:03 Ja tez zadam pytanko,w jakim ma stanie blachy?Tylnie nadkola,progi,podloga? Stan zawieszenia? Jesli dobry(bo z Niemiec)
To kupuj,Instalka jest tania do tych modeli silnikowych,ceny rozne.Od 1200,poprzez 1500 do 2200zl.Wszystkie dobrze zdaja egzamin.Jak jest utrzymana w srodku? Nie przezyla kiedys powodzi w Deutschlandzie? Znajomy przywiozl Mazde,pod dywanami kilogram piachu,mulu starego,powodz sprzed paru lat. |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2004-07-15 21:45:13 Ja słyszałem takie coś, że goście co mają lawety to teraz na granicy niezłą kasę trzepią za przewóz auta przez granice, bo jak auto jest na lawecie to opłaty tańsze (jakieś tam tablice czerwone, nie wiem nie znam sie)
a co do Omegi i właśnie tak jak napisał poprzednik BLACHY, BLACHY I JESZCZE RAZ BLACHY!!!! No i przy okazji sprawdźić ciśnienie na silniku pozdr [ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2004-07-15 21:47:30 ] |
bartold omega 2.5 tds Ostrów Wielkopolski | 2004-07-16 07:49:33 2004-07-15 21:45:13, omegafan pisze:
"Ja słyszałem takie coś, że goście co mają lawety to teraz na granicy niezłą kasę trzepią za przewóz auta przez granice, bo jak auto jest na lawecie to opłaty tańsze (jakieś tam tablice czerwone, nie wiem nie znam sie)" ....dokładnie, takie tablice kosztuja 150 ojro, a za tyle zatankuje jeden samochod i wrzuci na lawete pare sztuk. markus_14: tylko bardzo uwazaj jezeli gosc bedzie chcial przepisac umowe kupna-sprzedazy/fakture (ta niemiecka) na Ciebie, chyba ze goscia znasz na tyle, ze mozesz mu zaufac. a tak z ciekawostek to na jednym forum gosc napisal, ze widzial maluszka z zapieta laweta, przejezdzajacego przez granice, a w druga strone maluszek juz na lawecie sobie jechal ciagnietej przez nowo kupione auto [ wiadomość edytowana przez: bartold dnia 2004-07-16 07:57:24 ] |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2004-07-16 11:42:02 to jade po lawete i na zarobek na granice |