Nowe model BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowy model,ktory nie dlugo sie pojawi na polskich drogach albo juz jeżdza
Nowe BMW

Kolejny już n-ty text jaki przeczytałem, w którym twierdzą że betami jeżdżą wyłącznie dresy. Ciekawe dlaczego tak się przypier.....ą do tych samochodów. Ja osobiście widziałem znikome ilości dresiarzy powożacych się beemkami, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że wyjątek uczynił regułe.

Nikt nie mówi,że wszyscy Tak się w naszym kraju jakoś przyjeło, ale jak chcesz zobaczyc,że jest jednak ich dużo wybierz się do Warszawy,Gdanska,Szczecina albo Krakowa

Niestety Ryba ma rację, BM.. to samochody dresów. Ale głównie stare rozlarujące się, z czarnymi szybami i najlepiej spoilerami zapożyczonymi od Volvo F12.
Ale w tych wózkach coś jest
BMW 6
T

Szosteczki sa piekne (szczegolnie te stare)...np. takie 635Ci...mniam )
A dresiarstwo zazwyczaj jezdzi starymi trojkami 316 ze znaczkiem "M"

E czesto mozna spotkac dresa w nowej bmce. Pamietam jak na pierwszym modlinie to walsnie taki dress w bmce wkurzal sie ze porzadkowy kazeme mu stawac gdzie indziej niz on sobie wymarzyl.
Szkoda ze guzola na zlocie bmka nie bylo, dolaczyl by do driftujacych a to bmki potrafia robic

No ten model mi sie podoba napewno dresy beda zadowoleni z takich autek

Cytat:
2004-06-08 11:01:39, Piotrek83 pisze:
A dresiarstwo zazwyczaj jezdzi starymi trojkami 316 ze znaczkiem "M"

Powiem Ci Piotrek ze niekoniecznie, ja juz kilka razy w Warszawie widzialem BMW ze znaczkiem AMG, STi, a nawet GT , takze te trendy sie dalej rozwijaja .

Kiedy to sie mowilo ze rumun jedzie, teraz skoczylo na dresiarzy, ciekawe czy nastepni beda dredziaze albo maszynisci .

FAJNEEEEE

Cytat:
2004-06-08 10:07:05, Kiler_E-30 pisze:
Kolejny już n-ty text jaki przeczytałem, w którym twierdzą że betami jeżdżą wyłącznie dresy. Ciekawe dlaczego tak się przypier.....ą do tych samochodów. Ja osobiście widziałem znikome ilości dresiarzy powożacych się beemkami, jedyne co mi przychodzi do głowy to to że wyjątek uczynił regułe.

taaa wlasnie kiler na nic to jak nie masz dresow, to kupuj i ubieraj ja juz mam (sa nawet 3 paski ) i bede sie woził w dresiku a tradycje przeciez trzeba podtrzymac

kiedys bylo dres=golf(VW)