Napsiy na masce Coupe ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nalepki na maske

Otóz szanowni klubowicze mam paskudna plame na masce na jej lprawej krawedzi gdzeis wielkosci damskiej dloni ktos komus to jest poprzedniemu wlascicielowi rozlal jakis kwas lub mu chlapnal kwas akumulatorowy na drodze

i zastanawiam sie nad nalepka, nalepkami lub namalowaniem przez jakas firme takich napisow jak ma jeden z forumowiczow na soim czarnym accencie (tyle ze on ma je na krawedziach drzwi kierowcy)

Prosze o wasze rady - mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
np kilka napisow firm tuningowych wzdluz lewej krawedzi maski
w takim skosnym ukladzie lub poziomo jednen pod drugim

nie wiem co lepsze czy naklejki czy malowac te napisy
musialyby byc one jednakowej wielkosci o takie nalepki strasznie trudno chyba jeszcze w wybranym kolorze np czerwonym lub srebrnm

Zreszta moze sie wypowiecie bo inaczej czeka mnie malowanie maski bo mnie ta plama denerwuje i nie da sie tego spolerowac bo wyzarlo momentami lakier do bazy

Jaki uklad proponujecie tych napisow jakie firmy jaki ich kolor i nalepki czy malowanie
tyle ze nie wiem czy gra warta wieczki i czy malowanie maski mnie taniej nie wyniesie
przypominam ze kolor mojej coupeji to ciemnozielony metalik

Pozdrawiam

np. taka mozliwosc istnieje w grze NFS underground tam mozna dodawac napisy firm tkaze wlasnie na masce tyle ze ja chcialbym wzdluz prawej krawedzi

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2004-07-31 00:33:09 ]

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2004-07-31 00:37:09 ]

Z nalepami raczej nie bedzie problemu, prawie w kazdym sklepie tuningowym je dostaniesz, mniejsze, wieksze. Ale moim zdaniem to nie jest rozwiazanie problemu, lepiej udac sie do dobrego lakiernika, ktory pozadnie przygotuje i poprawi powloke, ew. potem mozesz sobie strzelic vinyla przez auto, ale ja bym nie radzil zaklejac skaz.
pzdr

Cytat:
Zreszta moze sie wypowiecie bo inaczej czeka mnie malowanie maski bo mnie ta plama denerwuje i nie da sie tego spolerowac bo wyzarlo momentami lakier do bazy

Myślę, że najpierw powinieneś pomalować tą maskę, same naklejki pomoga na jakiś czas, później i tak lakier będzie się dalej łuszczył a plama będzie się powiększać. Razem z lakierem naklejki będą odchodzić, nie będzie to ładny widok.

ZGadzam sie z przedmowcami. Napisy maja udekorowac stylistyke a nie maja na celu zacieranie brakow. Lepiej zrob to u lakiernika.