Porządny serwis w Warszawie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Jestem tu nowy, poprzednio byłem na innym forum, do którego linki są już św. pamięci... Esperaka mam już 6 lat i jak do tej pory nie miałem większych kłopotów, stąd dość rzadko szukam pomocy w necie. Ale przyszła kryska...
Szukam dobrego serwisu w Warszawie, który mi zrobi przegląd. Co rozumiem przez dobry? Tam, gdzie pracują fachowcy i gdzie nie zostanę oszwabiony. Do tej pory miałem bliskie spotkania z ASO na Jagiellońskiej ("zapomnieli" mi oddać uszkodzoną pompę), przy ul Karczewskiej (nie potrafią poprawnie wymienić uszczelniaczy), ASO Grzegdala (przy Ostrobramskiej).
Przy ok. 80-90 km/h zaczyna lekko drgać kierownica. Przy większych prędkościach tego nie czuć, ale zaczynam się bać, że coś mi odpadnie... Czy na jakiejś stacji są rolki, gdzie takie sprawy można wyłapać? Podejrzewam łożyska (przejechałem 110 tys. km).
Ponadto bardzo mi jakaś blacha dzwoni, może wydech się rozkręca, hamulce ledwo hamują...
Serdecznie pozdrawiam, będę wdzięczny za podpowiedzi
Tomek

Jedź do Sławka i tyle w tej materii

A gdzie znajdę tego Sławka?

ul. Maszynowa 12c
tel. 846-58-97

Dziękuję bardzo, zaraz tam zadzwonię.
Pozdrawiam,
Tomek K.

To jest TEN własnie zakład na Maszynowej - ciężko go znaleźć bo jest zchowany w zaułku ulicy koło cukierni...

Masz tu jeszcze na komórkę do Pana Sławka bo na stacjonarnym BARDZO ciężko go złapać.....
601-230-990

Pan Sławek to porządna firma? Po postach domyślam się, że znajdę tam fachową pomoc. Też się do niego wybieram.

Porządny człowiek!!!
Nawet jak nie robię u Niego pewnych rzeczy - zawsze służy radą przez telefon.
A jak robi, to szybko (dwa razy zdarzyło mi się odbierać autko wcześniej, niż się umawialiśmy), solidnie i profesionalnie!!!
Trochę szkoda, że nie dotyka się do lpg, bo chętnie bym zrobił u Niego przegląd...
POLECAM!!!
P.