ZLOT FIATA w Poznaniu 11 Lipca !!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WITAM WSZYSTKICH!!!!Dogadalem sie z Goomex i doszliscy do wniosku ze trzeba zapodac wkoncu posta odnosnie ZLOTU FIATA w Poznaniu .No wiec jak w tytule odbedzie sie 11 Lipca o godzinie 15 spotykamy sie po M1 na parkingu.Nastepien przejediemy na plac kolo drogi Debinskiej kolo gieldy kwiatow.Zapraszamy wszytkich posiadaczy fiatów.

P.S.Dokaldniejsze informacje co bedzie na Zlocie zaodaby pózniaj .Niech sie wisuja chetni ktorzy pojawia sie za Zlocie.

Pozdro dla wszystkich!!!!!

hhmmm jedzie ktos z bydgoszczy??
w sumie duzo zalezy czy to ma byc spocik jedno czy dwu lub wiecej dniowy

Ja chyba nie musze znowu pisac, ze bede napewno, bo bede 11 lipca. Przyjade tez na parking M1 i pojedziemy razem - mały cruising godzine sie jeszcze dogada bo ta 15 to troche pozno chyba... może o 14?

Pozdro

Ps. Niech już w tym topicu nikt nie smieci - wpisujcie sie po prostu kto bedzie.

Bede napewno. niech przyleci cos jeszcze na przemial oprocz tlenow.

myśłę, że się pojawię =)

Uno turbo melduje swoją gotowość.

Witam wszystkich !! Chyba bede 11 lipca z Wami, o ile do tego czasu wszystko bedzie dobrze i mi sie plany ułoża to bede. W kazdym razie bedziemy w kontakcie. Pozdrawiam

Również sie melduje, przyjedziemy dwoma autami..na 100%, chyba ze sie dostane na studia i juz bede opijał - to wtedy jednym autem

Witam!!!Ja rownierz sie melduje.Pozdrwiam wszystkich !!!

Jeżeli nic mi niewyskocza z robotą to przybede napewno, i bede sie starał do tego czasu załozyć kiere bo są małe problemy

Ja jestem na 98% - jak bolida nie naprawię do tego czasu to go przypcham pod M1

powitać!!! bede na 100%! mam nadzieje ze blacharz sie wyrobi i przyjade swoim, a jak sie nie wyrobi to przyjade z galusiem! pozdro!!!

Ok. Oficjalna godzina i miejsce spotkania:

Parking M1 obok norauto, godzina 14(odjazd na miejsce spota), tak więc bądźcie wcześniej!

Ps. jestem na etapie układania "planu" spota, jutro napisze co i jak.

Pozdro

Dla niecierpliwych: z Royber'em jesteśmy w trakcie ustalania szczegółów organizacyjnych; glównie chodzi o tzw. "proby sprawnościowe"...

wiecej szczegółów: soon

ma ktoś normalny, duży, nieomylny stoper

Generalnie jestem tutaj nowy ale mieszkam w Poznaniu i chętnie bym się zjawił na zlocie. Poznał nowych ludzi itd.

O ile mój wrak dojedzie na miejsce, o tyle powieniem się wyrobić z terminem na godzinę 14/15:00.

Mam w związku z tym kilka pytań.
Co robicie na takich zlotach ?
Czy jest ktoś z Poznania ?
Dlaczego by nie spotkać się od razu na Drodze Dębińskiej tylko pod M1 na Szwedzkiej skąd pózniej trzeba jechać około 10km ?

O ile się nie mylę /a raczej tak jest / to w sobotę na Łęgach Dębińskich jest koncert, więc nie wiem czy zdążą sprzątnąć wszystko do niedzieli południa.

Odnosnie stopera to ja mam, moze nie duzy ale z cala pewnoscia jest on nieomylny !!! )

Na zlocie nie bede 3p..przyjade czyms specjalnym...hehehe

Cytat:
2004-06-21 10:56:16, mops_new pisze:
Generalnie jestem tutaj nowy ale mieszkam w Poznaniu i chętnie bym się zjawił na zlocie. Poznał nowych ludzi itd.

O ile mój wrak dojedzie na miejsce, o tyle powieniem się wyrobić z terminem na godzinę 14/15:00.

Mam w związku z tym kilka pytań.
Co robicie na takich zlotach ?
Czy jest ktoś z Poznania ?
Dlaczego by nie spotkać się od razu na Drodze Dębińskiej tylko pod M1 na Szwedzkiej skąd pózniej trzeba jechać około 10km ?

O ile się nie mylę /a raczej tak jest / to w sobotę na Łęgach Dębińskich jest koncert, więc nie wiem czy zdążą sprzątnąć wszystko do niedzieli południa.

Wiec tak:
ad.1 - na zlotach przede wszystkim rozmawiamy, wymieniamy poglądy i bezcenne dla nas info
ad.2 - z poznania jest sporo osób
ad.3 - jak chcesz, to możesz poczekać na nas na miejscu spota. Jeśli ktoś nie chce jechać na M1 to może również czekać już na miejscu.

Ps. Ten koncert na pewno nie bedzie tam, gdzie odbędzie sie zlocik.
Pozdro.

Plan zlotu wygląda narazie tak:

Godz.
--------
przed 14 - spotykamy się na parkingu M1 obok norauto,
14 - odjazd na miejsce spota.

I teraz:

-najpierw rozpalamy grille,

-krótki OES(czasówki)-podzielimy jakoś na kategorie,

-wyścigi równoległe(oczywiście tez podz. na kategorie),

-ogłoszenie wyników i... jeszcze raz grill

Wszelkie propozycje mile widziane.