MotoNews.pl
8 Akcja KRZYŚ-słyszał ktos cos o tym (22103/27) - NT

Akcja KRZYŚ-słyszał ktos cos o tym

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie moge sie tego doklepac w sieci(mało czasu).A chciałem nabyc takiego Krzysia(znaczek sprzedawany w ramach akcji).Chodzi oczywiscie o trzezwosc za kółkiem.Sam znaczek fajnie wyglada-projektował E.Lutczyn. A moze ktos pomyslałby o podłaczeniu sie do takiej akcji-zawsze to jakas reklama Klubu-no i z tej pozytywnej strony!!!

Z tego co mi wiadomo to tego Krzysia wręcza policjant

Dzisiaj w Krakowie była jakas akcja ekologiczna i w wielu punktach miasta sprawdzano analizatorem skład spalin i trzeżwość przy okzaji

za spaliny to krzysia na pewno bym nie dostal. za trzezwosc umyslu rowniez, podejrzewam, tylko jak to zmierzyc? jakas zagadka, krzyzowka?

Cytat:
2003-07-31 22:03:57, pagan pisze:

za spaliny to krzysia na pewno bym nie dostal.

ja zdecydowanie nie bo dymie jak huta katowice w latach swojej świetności

a co do akcji krzys to sie przyłaczam bo zawze robie za szofera na imprezach i zawsze nie pije alkoholu

Cytat:
2003-07-31 20:38:00, Mokry pisze:
analizatorem skład spalin i trzeżwość przy okzaji

Trzezwosc analizatorem spalin ??

...chyba analizator oddechu

A moze sobie zamontowac lambde w przelyku...

Czytałem w Wyborczej że Krzysia rozdaja po mszy w kościele.
Napisali także że pomysł zapozyczono z Anglii. Tam "rządzi" Bobby.
Przychodzisz na imprezke w Bobbym/Krzysiem w klapie marynarki i nikt Ci nie proponuje drinkola. Kazdy wie że przyjechałeś autem.

-----------------------------
Aha, Wołynia nie zapomnimy.

Cytat:
2003-07-31 22:37:40, bodziot pisze:
(...)
a co do akcji krzys to sie przyłaczam bo zawze robie za szofera na imprezach i zawsze nie pije alkoholu

To zupełnie tak jak ja

Cytat:
ja zdecydowanie nie bo dymie jak huta katowice w latach swojej świetności

Ja nie dymie aż tak bardzo ale za to hałas robie nieziemski o czym można się przekonać słuchając >> TEGO <<nagrania .

Odswieżam ten zapomniany ale bardzo słuszny wątek bo własnie kolejny raz rusza Akcja Krzys Więcej info znajduje sie WŁAŚNIE TU mysle ze moglibysmy jakos podłaczyc sie do akcji...

eee jak kler macza w tym swoje paluchy to ja podziekuje chyba...

Jedno mnie zastanawia, mianowicie dlaczego pieniądze z akcji nie są przeznaczane na ofiary wypadków powodowanych przez pijanych kierowców tylko na misjonarzy ? To się tu ma jak kij do nosa

[ wiadomość edytowana przez: -Wilu- dnia 2004-07-18 21:18:43 ]

Zbieraj na nowe MAYBACHY...

Cytat:
2004-07-18 21:23:30, Voy pisze:

Maybachy się wyjaśniły R.Krauze Prokom System

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-07-18 21:45:25 ]

Cytat:
2004-07-18 21:18:01, -Wilu- pisze:
Jedno mnie zastanawia, mianowicie dlaczego pieniądze z akcji nie są przeznaczane na ofiary wypadków powodowanych przez pijanych kierowców tylko na misjonarzy ? To się tu ma jak kij do nosa

Sukienkowym jest zawsze mało,każda okazja jest dobra...

Cytat:
2004-07-18 21:44:52, zenolop pisze:
Cytat:
2004-07-18 21:23:30, Voy pisze:

Maybachy się wyjaśniły R.Krauze Prokom System

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-07-18 21:45:25 ]

A co maja niby powidziec??

JA SIE NAPEWNO NIE PRZYLAZCE DO AKCJI KRZYS

Zastanawiam się jaki byłby komentarz eksperta Gaaazety Andrzeja Samsona, no ale skończyło się pytanie "wyroczni" o zdanie "na każdy temat"...

To bałach, mówie wam, ani Rydzyk ani żaden inny klecha nie ośmieliłby się mieć takiego wozu. Już Rydzykowi przecież Gaaaaazeta zarzuciła śmigłowiec. Te Mikołaje Lizuty to takie środowisko homo niewiadomo i takiż z niego dziennikarz, zamiast po szkole to po kursie pismackim...

[ wiadomość edytowana przez: zenolop dnia 2004-07-19 09:06:32 ]

Taaa do Maybów jeszcze sie spoleczenstwo nie przyzwyczailo

ale o np takie cus ?? czemu nie prawda

ehhhh

pozdr

A taki maybach to ile sztuk audi a8 ?

Jankowski ksiądz-bisnesmen. To może ściągnoł samochód na handelek i tylko chciał sprawdzić jak działa klimatyzacja i DVD Też bym chciał...

Niech żyje nam ! Niech żyje nam ! Sto lat, sto lat niech nam żyje Henrykowski Jan !