Co powiecie o moim malcu?? :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wrzucilem fotki do profilu... ocencie...

zdejmij ta naklejke sparco z przedniej szyby i bedzie si. Bo to zalatuje troche klimatem z wiejski-tuning.prv.pl

he.. no jest taki calkiem dobry.. ale napisze ci co mi nie pasi .. SPARKA na szybie.. tak zalatuje wioska.. no chyba ze w srodeczku masz pelen wypas ze sparco to okejo.. reszta naklejek tesh raczej mysle zbedna.. kolorek zajebisty.. rekinki tesh dobre.. szybki moga byc.. aaaa no i w miare mozliwosci glebe jebnij se!! bedzie jeszcze lepiej!! pozdrawiam!!

Lusterka od manty,gleba i te naklejki to bedzie ultra wypasiony malec,na razie jest mega dobry.

Spoko małer. Costam bym jeszcze zmienił ale podobuje mnie sie.

niezła "szparka"

Cytat:
zdejmij ta naklejke sparco z przedniej szyby i bedzie si.

niezły maler tylko zrob jak kolega mówi i bedzie GITES

gorzej by bylo z pioneerem na tylnej szybie, spraco mi jakos nie przeszkadza specjalnie, bob bardzo fajny

niepotrzebne naklejki,oklepane juz w maluchu felgi z rekina i białe lampy.

[quote]
2004-07-26 15:13:10, marcinzabrze pisze:
niepotrzebne naklejki,oklepane juz w maluchu felgi z rekina i białe lampy.Bardzo ładny kolor i przedewszystkim zadbany.

fajny kolorek, widac ze dopieszczony

Naklejki kompletnie niepotrzebne. Felgi z rekina widzę na maluchu po raz 1001, brakuje gleby. Ogólnie średniak. Niczym wg. mnie się nie wyróżnia.

Wiesz co Boombel... calkiem calkiem, ale jesli o mnie chodzi to chromy i jeszcze raz chromy , jesli juz chodzi o plastyk to no łoki ale ta zolta kratke mogles juz zostawic w czarnym kolorkq, ogolnie autko podobne do "skaczacego" maluszka sajmona tyle ze on ma bialego

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-07-26 17:51:35, moch pisze:
Felgi z rekina widzę na maluchu po raz 1001.

ja widze glebe i chromy po raz 2002 i co z tego? jak cos polepsza wyglad to sie zaklada, zeby miec cos ladnego nie trzeba byc oryginalnym...

hmmm... dzieki za te zle i za te dobre opinie

Maluszek bardzo fajny.podoba mi sie.

Siakis taki normalny

Nie podobają mi sie listwy na drzwiach. Ogólnie maluszek bardzo fajny tylko jak reszta pisze pozdejmuj te naklejki i na glebe z nim.