Rookie :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!!

Jak by nie było troszkę kultury mam więc i przywitać się wypada.

Właśnie dołączyłem do LOB (przynajmniej staram się zdobyć status Klubowicza). Od nie dawana jestem rówież posiadaczem całkeim fajnego (jak się okazało po fakcie) autka, czyli Omegi. Może teraz narażę się co poniektórym miłośnikom Omegi ale pierwotnie planowałem zakup A6 ... Wyszło jak wyszło i muszę przyznać, że jestem szczęśliwy. ... Zobaczymy jak będzie dalej.

Pozdro 4 ALL
Sennin

ja też tak chce!!! ..witam

Pozdr.
Gryzzly

Witam!!! oma to jest to

witam
btw: jak na razie słabo się starasz, czy obsługa netu jest naprawde taka trudna?

Powitać, powitać

URG:
Jak to słabo się staram??

A z obsługą netu to raczej problemów nie mam... chyba

Pozdoovka

Sorka doogas... ale czego tak bardzo chcesz??

Cholerny dzień... kłopoty z koncentracja i koordynacją ruchowo-wzrokową... pięć razy czytam to co piszę a i tak jakiś błąd znajdę

hmm, a oglądałeś swój profil? a widziałes tam przynależność?

jakąkolwiek?

Poki co Sennin jakiś taki nieokreślony jesteś
Może byś się określił?

Kcem... Pytanie jak? Może i głupie ale dziś taki jestem.... "małokumaty".

po prostu zarejestruj się na forum LOB i po sprawie, innymi słowy, wypełnij ankietę zgłoszeniową

Teraz chyba już powinno być "w pariatku"...
Jestem zarejstrowany

URG: już wiem co miałeś na mysłi.
Teraz naprwdę się staram.....

Ps.: mam nadzieje, że tym razem niczego nie popsiłem.

Pozdr
Sennin

no.... teraz jesteś

Cytat:
2004-07-14 12:55:59, Sennin pisze:
Sorka doogas... ale czego tak bardzo chcesz??

być LOB Member ..po wakacjach Omcie kupuje prawdopodobnie

Res: ... człowiek to jednak bywa zakręcony jak domek ślimaka... ufff jednak jeszcze w tej mózgo-czaszce coś mam

doogas: tylko nie popełnij mojego błędu i weź przynajmniej 2.0 16v. Ja mam 8v i cosik słabiutka ta niunia....

no tak własnie planuje.. na utrzymanie V6 chyba mnie nie bedzie stać.. co do 2.0 8v ... proponuje zebys odwiedził forum Calibr .. i/lub firme TTC - www.ttc.pl ..za drobne pieniazki dodadzą ci jaieś 18KM (chyba na 600zł mozna sie ugadać)

Wszystko ok, te naście "kucyków" by się przydało (suma-sumarum 133KM już brzmi lepiej)...

Ale czy fakt, że zagazaowana jest Bestyja nie zmienia postaci rzeczy??

mam ten sam problem bo chcialem zrobic i chiptuning benzyny i instalacje lpg. na pewno nie powinno byc problemu jeśli masz instalacje gazowa w ktorej mozna programowac kompa.. bo wtedy mozna ladnie zaprogramowac wszystko.. tak zeby dobrze dobrac mieszanke gaz/powietrze.. tez chiptuning.. z tym ze kompa gazowego ..jesli jednak nie masz to nie wiem. napisz do typka co sie nazywa croma1 na forum LPG.. on powinien ci odpowiedzieć.

witam