Foty mojego boba do oceny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ftp://spsport@ftp.republika.pl/903/Phot0006.jpg
ftp://spsport@ftp.republika.pl/903/Phot0007.jpg
ftp://spsport@ftp.republika.pl/903/Phot0008.jpg
ftp://spsport@ftp.republika.pl/903/Phot0011.jpg

[ wiadomość edytowana przez: marcinzabrze dnia 2004-07-17 15:04:58 ]

ODROBINA POMYSLUNKU W PODAWANIU ADRESÓW !!!!!!

zajebiscie zadbany no i silnik miazdzy pewnie

ps. zmien felgi bo 175/50 sie "marnuja"

A ja tu też nic nie widze

mowiac szczerze to wizual fatalny... brzydkie fele, brzydkie listwy progowe, spojler na tylniej klapie... i lusterka mozna zalozyc lezki, zmien to a bedzie dobrze

no a silnik bardzo mi sie podoba

autko z serii cicho-ciemnych tj. z wyglądu taka sobie seria a silnik miodzio wciągacz...ja bym popracował nad wizerunkiem zewnętrznym autka....ale to tylko moje zdanie

ten silnik musi niezle ciagnąć , wyglad mi sie nie podoba ale to sprawa gustu , twoim miejscu to bym obniżył zawias i wzmocnił chamulce

no styl mnie sie tez nie podoba za to pelwn respect za stan samochodu.tak trzymac

Malec Plastix Pospolitex ..., mi sie nie podobaja: progi spoilery, czarne klosze, felgi o VW calkiem orginalnie....ale... do boba nie pasuja chyba
Co to za silnik ????

POZDRAWIAM

Wizualnie auto denne. Nie podobają mi się listwy progowe, lusterka, i okrpny spojlerex na tylnej klapie. Ale silnik fantastyczny, podobnie felgi od Vw to całkiem ciekawa sprawa.

co progow ja ich nie wybierałem bo go takiego juz kupiłem myslłąem o ich zdjeciu ale gdy je zdojełem wygląd był jeszcze gorszy koła 175 ciulato wyglądaja an seryjnych progach lotka z tył wydaje mi sie i tak skromna w poruwnaniu do ludzi co jezdza z jeszcze wiekszymi guwnami umieszonymi na gorze dachu felgi tez wsumie mi sie nie podobaja nie pasuja do tego typu opon chciałbym jakies skromne alumy,wole te z golfa jak juz oklepane felgi z rekina co widze malucha to ma felgi z rekina,troszke zaczyna sie to robic monotomiczne nie wiem o co chodzi z lusterkami sa seryjne nic z nimi nie robiłem a jezeli to kogos pocieszy to zakładam lsterka z opla manty.Podsumowując osobiscie nie uwazam ze to jakis plastik czy cos bo tylko ma dołozone progi i lotke na tylna maske,z kołami sie zgadzam nie zabardzo pasuja i jeszcze co do kloszy jezeli ktos mysli ze sa przyciemniane to jest w błedzie bo one były psikniete lakierem z auta a nie jakims sprajem do przyciemniania one swieca w dzien tak samo jak i seryjne napewno nie dam białych kloszow jak większosc posiadaczy maluchów tez temat troszke oklepany.Z wyglądu tylko zmienie felgi a reszta zostanie jak była.Chce jeszcze tylko silnik wyremontowac obnizyc przod bo jest stanowczo zawysoki ale zdjeca sa robione dopiero co po włozeniu silnika i wiadoma rzecz ze dupa siadła juz i tak przy ciętych sprezynach z przodu jest nowy resor i dlatego jest tak wywalony do gory.Cały czas czekam na przystawki pod chamulce tarczowe na przod bo na bębnach nie ma jazdy obspawam podłoge i tyle wystarczy na podczicwego malucha z 84 roku i tak juz za duzo w niego włozyłem.Nie myslcie sobie ze jestem jakims maniakiem plastiku itp poprostu tak juz tego malucha kupiłem z tym spojlerem i progami tak jak pisałem wyzej ja w poruwnaniu z innymi posiadaczmi maluchow w moim okregu mam znikome ilosci plastiku i co najlepsze zadnej naklejki tuning itp poprostu wioska.

[ wiadomość edytowana przez: marcinzabrze dnia 2004-07-18 01:08:25 ]

Cytat:
2004-07-17 21:54:26, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
Malec Plastix Pospolitex ..., mi sie nie podobaja: progi spoilery, czarne klosze, felgi o VW calkiem orginalnie....ale... do boba nie pasuja chyba
Co to za silnik ????

POZDRAWIAM

widze tutaj liczbe mnogą jak juz to liczba pojedyncza spojler ale nie nazwałbym tego spojlerem zbyt małe to jest,klosze nie sa czarne na zywo wyglądaj zupełenie inaczej niz oddaje to zdjęcie,silnik z fiata 127

Dobra doroga ku wolności Poprawić wizual ale nadal niech będzie cicho-ciemnym!! Będzie git!!

wszstko dobrze tylko nie te spojlery

Marcin co ci szkodzi zdjac ten spojler z klapy? Lusterka załóz łezki, na szrocie kosztuja po 2 zł... naprawde bedzie ladniej wygladac, a jak mowisz ze pod listwami żur to moze lepiej je zostaw
Pozdrawiam

ale jednak mimo wszystko lotka na klapie zalatuje wioska . felgi od vw wygladaja dosyc awangardowo.. pierwszyraz widze takie w boberku.. ale moze jak bys zdial dekielki zaslaniajace sruby i sieknal je na bialo to moze calkiem moga wygladac!! a stan zajebisty.. czysciutki ladny lakier elegancki.. haaa no i najwazniejsze: silnik !! respect dla swapowcow!!

Cytat:
2004-07-18 11:47:27, killer126FL pisze:
ale jednak mimo wszystko lotka na klapie zalatuje wioska . felgi od vw wygladaja dosyc awangardowo.. pierwszyraz widze takie w boberku.. ale moze jak bys zdial dekielki zaslaniajace sruby i sieknal je na bialo to moze calkiem moga wygladac!! a stan zajebisty.. czysciutki ladny lakier elegancki.. haaa no i najwazniejsze: silnik !! respect dla swapowcow!!

jak tylko znajde alumy z poldona to załoze juz szukam takich alumow jakis czas i nie moge znalezc jak juz sa to za 500zł 2 sztuki,te felgi sa jakby zastępcze bo nie mam innych 13 a na zimowych seryjnych w lato nie bede jezdził.

Cytat:
2004-07-18 11:46:28, dejta pisze:
Marcin co ci szkodzi zdjac ten spojler z klapy? Lusterka załóz łezki, na szrocie kosztuja po 2 zł... naprawde bedzie ladniej wygladac, a jak mowisz ze pod listwami żur to moze lepiej je zostaw
Pozdrawiam

akurat progi mam zdrowe,ale jestem ciekaw co bys powiedział gdybym zdjoł progi i zobaczył jak to wygląda z szerokimi oponami.Jak sciagne lotke to ciekawe kto mi zaszpachuje dziury i zapłaci za malowanie i dobieranie lakieru.Koszt nieopłacalny.

[ wiadomość edytowana przez: marcinzabrze dnia 2004-07-18 19:09:27 ]

na tylnia klape jest sposób czrny mat i nic nie trzeba mieszac, a mozna to zrobic sprayami. Klapa na szrocie kosztuje gora 10 zł.

Pytałes o opinie wiec odpowiadamy

Mógłbyś przedstawić osiągi tego malca? i od jakiej 127 jest ten dziwaczny aparat zapłonowy i gaźnik?