2 KJS WIELICAR – RAKO (18.07.2004)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
2 KJS WIELICAR – RAKO (18.07.2004)

Serdecznie zapraszamy wszystkich rajdowców i kibiców na „2 KJS Wielicar Rako”,
18 lipca 2004, który odbędzie się pod patronatem serwisu rajdy.hoga.pl
Baza KJS zlokalizowana będzie w siedzibie firmy „Wielicar HONDA” (Wieliczka, ul. Krakowska – przy trasie E4). Start pierwszej załogi o godz. 10.00. Na trasie na zawodników będzie czekać 9 prób sportowych (na terenie Maxi Schrott-u – Kraków, ul. Centralna, Polmozbyt – Kraków, al. Pokoju oraz na terenie Kopalni Soli – Wieliczka, ul. Jedynaka)
o łącznej długości blisko 6 km. Meta pierwszego zawodnika przewidziana jest na 15.18. Łączna długość rajdu ok. 130 km.
Wpisowe wynosi 100 zł. Jak na wszystkich naszych imprezach – w ramach wpisowego posiłek dla załogi.
Rywalizacja odbywać się będzie w 6 klasach:
-klasa 1 samochody Fiat 126 o pojemności do 652 cm3
-klasa 2 do 903 cm3
-klasa 3 powyżej 903 cm3 do 1300 cm3
-klasa 4 powyżej 1300 cm3 do 1600 cm3
-klasa 5 powyżej 1600 cm3
-klasa „O” dla kierowców z licencją (poza konkursem)
Do zawodów dopuszczone będą pojazdy posiadające dopuszczenie do ruchu drogowego, ważne badanie techniczne, ubezpieczenie OC i NW. Ponadto na wyposażeniu znajdować się muszą: gaśnica, trójkąt, apteczka oraz dwa kaski typu stosowanego w sporcie samochodowym.
Zgłoszenia można składać w siedzibie firmy RAKO (Wieliczka, ul. Bogucka 20) lub wypełniając formularz znajdujący na stronie.
Każda załoga, która ukończy KJS otrzyma nagrodę – kupon na paliwo
o wartości 30 zł!
Więcej informacji - tel. 0692 796 996 oraz 0600 298 081.
Serdecznie zapraszamy!!!

jedzie ktoś od nas ?

moze ja z Tomkiem porobic fotki

no mam już wkacaje czekam tylko na wyniki ale myśle że uda sięwystartować w tym kjsie
Pozdro!!!.

Jak mi nic nie nawali w autku do tego czasu to z chęcię się przejadę.

PS
Konrad gdzie na sieci można znaleźć szczegóły?

Cytat:
2004-07-05 19:41:25, dommel pisze:
Jak mi nic nie nawali w autku do tego czasu to z chęcię się przejadę.

PS
Konrad gdzie na sieci można znaleźć szczegóły?

>>> TUTAJ <<<

Konrad dzięki za link - widzę, że Galicyjski zmienił stronkę

Z tego co mi wiadomo Daniel też się z chęcią wybierze o ile nic mu w tym czasie nie wypadnie (chwilowo ma problemy z logowaniem na forum).

Słuchajcie, zanosi się na sensację albo pomyłkę .

Cytat z regulaminu KJS:
"...Nagrody za I, II i III miejsce w klasie – 2 puchary oraz dyplomy..."

Ciekawe jak to będzie?

Pilot poszukiwany - proszę o info na email, GG lub prv.

hmm dommel za to ja po za pilotem jeszcze nic innego nie mam dopiętego, ani budżetu ani przygotowanego auta, więc może się jakoś dogadamy

ja mam gotowe auto ale nie mam kasy na start

Cytat:
2004-07-14 09:13:10, lukaszc pisze:
ja mam gotowe auto ale nie mam kasy na start

pocieszę cię ja też nie mam kasy, pojechałem dziś do TW co się okazało szefo wjechał na wakacje i bedzie dopiero w poniedziałek, z remaxem (moim drugim sponsorem) hmm można powiedzieć że juz nie współpracuje, ale może uda się gdzieś zarobić kasę na start.

Pilota już znalazłem, silnik prawie gotowy - wygląda to dobrze.

Gadzio szykuj autko co by była ostra rywalizacja w klasie

no no no czyżby dommel zapodał 555 światka?? hmm w takim razie ja muszę się w jakis sposób bronic i zalać auto conajmniej paliwem lotniczym, muszę jeszcze zmienić skrzynię, ale mi sie cholernie nie chce tego robić.

Dokładnie Gadzio,Dommel zapodał sobie cosik nowego w silniku.Wyglada na to że pierwszy do wywiezienia pierwszego miejsca w klasie 1 jest Dommel,on cały czas usprawnia swojego małego czerwonego bolida...A co do mojego startu,to raczej wystartuje choć niecierpliwie czekam na przelew kasy od mojego pracodawcy, a może jakiś sponsor coś zasponsoruje??pozyjemy zobaczymy.Do zobaczenia w Niedziele.pozdrawiam.

Ja nie mam co walczyć, silnik jest na wykończeniu, jadę na dojechanie na punktowanym miejscu tak zeby zdobyć punkt, na nic więcej nie liczę.

Cytat:
2004-07-15 18:43:55, Daniel81 pisze:
Dokładnie Gadzio,Dommel zapodał sobie cosik nowego w silniku.Wyglada na to że pierwszy do wywiezienia pierwszego miejsca w klasie 1 jest Dommel,on cały czas usprawnia swojego małego czerwonego bolida...A co do mojego startu,to raczej wystartuje choć niecierpliwie czekam na przelew kasy od mojego pracodawcy, a może jakiś sponsor coś zasponsoruje??pozyjemy zobaczymy.Do zobaczenia w Niedziele.pozdrawiam.

Daniel postaram ci się coś dorzucić do startu wkońcu jestm Ci to winien. Choć jeszcze dopinam budżet, to myślę że tym razem będę wstanie pomóc

Cytat:
2004-07-14 22:36:20, Gadzio pisze:
no no no czyżby dommel zapodał 555 światka??

555 to i tak tyle, że podobno Kałuży choć nie przez niego robiony. Zobaczymy jak go silnik polubi

Gadzio zwariowaleś,każdy z nas potrzebuje kasy, nie wyglupiaj sie tylko skladaj swojego bolida i do zobaczenia w niedziele na rajdowych trasach...

ja tez jade zobaczymy jak pojdzie streetracerowi w koncu od swieta trzeba cos poskrecac

Na 7. przejeździe jechał Gadzio i Daniel, niestety nie dotarł Dommel Pozostały jeszcze 2 odcinki do końca.