| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piotr-ek | 2004-02-10 13:20:05 Jakoś tak się porobiło, że nie chce się sprzedawać (cena u nas to 57 tys zł za auto z silnikiem 1,4/75KM, 3 drzwiowy, bez klimy, halogenów, autoalarmu, podłokietnika z przodu i tyłu, bez materiałowych dywaników, komputera pokładowego, radia - wogóle standardowe wyposażenie mnie wyłożyło ze śmiechu). A miał być hitem TUTAJ ARTYKUŁ |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2004-02-10 13:42:00 to proste...to VW a nie Skoda, a moim zdaniem to swietne auto-za drogie ale ...tylko za drogie |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-02-10 13:42:46 Debile się znajdą... |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2004-02-10 13:44:01
To co tam było pod hasłem "wyposażenie"?? Pedały? Kierownica? A może fotel dla pasażera bez dopłaty |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-10 13:54:47
No pewnie - w końcu to "kultowe" auto. Zawsze się zastanawiałem z jakiej wysokości trzeba upaść na głowę, żeby za ponad 50 tysia kupić gołe auto, z najsłabszym silniczkiem (tak samo było z poprzednią wersją - 53 tysiące i szyby na korbki), na dodatek zupełnie jak na mój gust przeciętne. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2004-02-10 13:59:07 Temacik VW to mój ulubiony Pamietacie taki zart, że jeszcze kilka lat temu były produkowane na swieice tylko 3 auta z silnikiem wzdłuznie połozonym, gdy zakonczono produkcję poloneza to zostały tylko dwa - mercedes i BMW Ciekaw jestem co byłoby z VW gdyby pozostali z projektem garbusa i w akcie desperacji nie wykupili Audi z projektem małego audi pozniej zaadaptowanego i na rynku znanego jako GOLF1. I ta pierwsza seria golfów1 która rdzewiała i została wycofana z rynku, Polacy zrobili z niej niezły interes wykupując wycofane egzemparze i sprzedając w polsce jako w pełni sprawne auta z Zachodu |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-10 14:09:07 A tak nawiasem mówiąc, to moim skromnym zdaniem Niemcy generalnie przodują w takim wciskaniu kitu. To samo jest w Oplu. Jak niecały rok temu zobaczyłem w salonie ceny astry, to myślałem że się obalę ze śmiechu. Ceny już nie pamiętam, ale w wyposażeniu to był wypas - brakowało, żeby się chwalili, że dają koła, kierownicę i fotele. |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-02-10 14:10:29 Jak dla mnie ten Golf V to straszny badziew . Drogi i brzydki. Golf IV mi sie podoba ale ten model to skopali. Zreszta jakbym mial tyle kasy wydac na nowe autko to albo bym kupil Skoda Octavia TDI , albo Seata Leona - no do tamtych musialbym troche jeszcze dolozyc , ale tego Golfa bym nigdy nie kupil. Zreszta VW juz ine sa tak wytrzymale jak kiedys - ta firma tylko zdobyla swoja reputacje dzieki Gofowi I i Golf II -- te co robia obecnie ulegaja coraz czesciej awariom |
piotr-ek | 2004-02-10 14:12:46 Nie sztuką jest wyprodukować samochód. Sztuką jest go sprzedać - i bardzo się cieszę z problemów z Golfem. A co do trwałości to nie opłaca się już produkować trwałych samochodów i zarobić tylko na sprzedaży. Teraz trzeba klienta przywiązać, ale nie do samochodu, a do serwisu. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-02-10 14:14:37
To prawda kja tez chodze czesto po salonachi ogladam sobie autka i oni wypisuja wszystko zeby bylo tylko jak najwiecej. No piszac ze jest podswietlany schowek pasazera to jest smiech na sali albo podswietlenie kabiny kierowcy. Po co to wypisywac. No pewnie jak pan Kowalski zobaczy ze ma liste na 5 stron i bedzie czytal ja 2 godziny to ma wypasione auto z full wyposazeniem |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2004-02-10 14:59:17 Tragedia... |
DrA eS ... | 2004-02-10 18:46:27
I jesli kogos stac to kupuje sobie taka droga tylno-napedowa zabawke bo niestety tylny naped jest bezkonkurencyjny. Przedni jest poprostu tani. A golf jak golf... ani mi sie to podoba, ani niczym nie szkuje. Zwykly kompakt. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2004-02-10 19:24:35
Tak mi się przypomniała wizyta na giełdzie w niedzielę i wystawiony tam na sprzedaż brzeszczot z 1986 roku za "miliard dwieście" Wyposażenie dodatkowe : - alternator - palony z kluczyka |
A-M 3,2v6 opla, 125p 1,4 ... WARSZAWA-woLa | 2004-02-10 19:50:19 OT ja w tym tygodniu na gieldzie widzialem poldzia ktorego wlasciciel na kartce opisal miedzy innymi takie wyposażenie :
- wielopunktowy mono wtrysk - fotele brukliny tak wiec grunt to ladny i rzeczowy opis |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2004-02-10 20:00:46
a ja bede bronił golfa-bardzo lubie ta marke, bardzo mi sie podoba nowy golfik, chociaz nie mowie ze jakbym mial 56 tys to bym go kupił, ten wypas co wypisał Piotrek jezeli ktos uwaza ze to malo za 56 tys to....to ja go nie rozumiem (pełne wyposazenie elektryczne, dot. bezpieczenstwa itd) zobaczymy w testach jak wypada-ja mysle ze nie najgorzej, vw to solidna firma poza tym pokaz mi VW produkowanego w ostatnich powiedzmy...14latach z napedem na tył...jest przedni albo quattro VW jest to jedna ze sztandarowych firm i napewno wladze nie pozwolilyby jej upasc nawet jakby zaczela produkowac tylko przyczepki bagazowe |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-02-10 22:22:41
Najbardziej podoba mi się opłata za przygotowanie samochodu do sprzedaży Śmieszne (czy może żałosne) jest również to, że do ceny wersji comfortline trzeba doliczyć kilkaset (chyba 950 ale nie jestem pewien) złotych za aluminiową felgę do koła zapasowego. Czyli w serii jest 5 kół aluminiowych, ale za jedno trzeba dopłącić. LOL |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-02-10 23:01:36 No cena nie jest zachecajaca - weźmy na przykład dla porównania Corollę - bogate wyposazenie, niezawodność, 3 lata gwarancji i niższa cena - ja bym sie nie zastanawiał...
Co do Volksa to ma on coś co chciałbym mieć - agregacik TDI |