| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2004-07-20 12:52:55 Drogie Koleżanki i Drodzy Koledzy.
Zawsze myslałem ze F&F staje sie coraz bardziej elitarnym i zgranym klubem. Sadziłem ze własnie w wakacje uda sie w koncu poznac choc czesc z was na własnie takim "cichym" integracyjnym spotkaniu, na ktory kazdy bedzie mogł przyjechac, pozanc innych, pogadac i posmaic sie wsrod Ludzi o podobnych pasjach. Wspolnie z Dejta dołozylismy wszelkich staran aby zlot sie odbył. Załatwialismy nagrody, zalatwialismy cała oprawe spotkania, miejsce pobytu, nawet zarezerwowalismy wstepnie miejsca namiotowe i miejsca spotkan. Wykonalismy wiele telefonow, poświecilismy wiele czasu aby choc jeden zlot przygotowc profesjonalnie! ..i co z tego! Wielu z was chciało sie spotkac..wielu deklarował sie ze bedzie na 100%, ze bedzie swietna zabawa i jak mozna opuscic taka impreze! Prawda okazała sie byc jednak duzo bardziej POLSKA ! Mimo ze wszystko zostalo podane wam na tacy, wyznaczony został termin, ...ktory o dziwo wszystkim pasował..., kupilismy nagrody itp, itd a jednak, jak zwykle , poraz kolejny udowadniamy samym sobie jak mało zgrany jest F&F, poza małymi grupkami ktore spotykaja sie od czasu do czasu w swoim gronie tak naprawde towarzysko nic sie nie dzieje! Daleko nam jeszcez do klubow niemieckich czy brytyjskich, ale wykazmy choc troche zwiazania z F&F, spotkajmy sie, wspołpracujmy... ..niestety prawda jest taka ze w przed dzien zlotu otrzymalismy tak naprawde 2 pewne zgłoszenia!!! ...zgadnijcie od kogo!...od dwoch kolegow z Wrocławia!!!! tak...z Wrocławia! niedosc ze maja nad Soline dobre 500km ,to zadekralowali sie jako jedni z pierwszych...jeszcze wtdy kiedy zlot był tylko planem!! Mowa tu o MRuku i Krzemowym ! PAnowie bierzcie z nich przykład...a ludzie z podkarpacia ktorzy maja rzut beretem? Czy nie warto poswiecic 2 dni na spotkanie ? Nie macie transporu? dojedzcie tylko do rzeszowa....stad zabire was ze soba..moge wziasc 3 lub 4 osoby!...zorganizujcie sie!...co z ludzmi ze Stalowej, co z innymi z Rzeszowa....co z Krakowem!.... czy tylko Shwepes przyjedzie.... Prosze was zatem o ostatecznme potwierdzenie swojej obecności na Zlocie nad Solina do jutra wieczorem..powiedzmy do godziny 21`ej....pokazcie jak wam zalezy ! pozdrawiam Qba temat Zlotu nad solina przyklejony na górze Forum !!! zajrzyjZLOT nad Soliną |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-07-20 14:49:57 Zadeklarowałem dejcie ze napewno bede wiec nei wiem o co chodzi.
Jade nie swoim autem bo niestety nikt nie chciał jechać. Przynajmniej silnik w miedzyczasie zrobie. Ale fakt faktem podejscie niektórych jest dziwne az szkoda. |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2004-07-20 15:00:37 Ja bardzo chcialem byc ale na dzien dzisiejszy staje na glowie zeby wyjechac do Bulgarii na tydzien, niestety inny termin nie wchodzi w gre. Gdyby ten wyjazd sie rozsypal (co jeszcze jest mozliwe) to bede na 105%, bardzo chcialem poznac Krzemowego, Qbe i kilka innych osob ktore nie byly ostatnio w Krakowie ale wyszlo jak wyszlo. Bawcie sie dobrze i nie pijcie za duzo |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2004-07-20 15:18:43 nie bede sie tłumaczył czemu jestem niepewny ale mysle ze jutro wieczorem bede miał jasna sytuacje
bardzo chce jechac!!! pozdrowka |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2004-07-20 16:19:39 Ja od samego poczatku nie deklarowalem sie ze pojade, chyba w sumie nic nie pisalemw tamtym poscie. Bardzo chcial bym pojechac ale raz auto w remoncie dwa sobota pracujaca. Przyznam sie ze glupio mi ze nie jade bo mlody member ze mnie i chce pokazac ze ff to nie chwilowa fascynacja !!! ale takie realia. Jak narazie to mam juz kase wplacona na torun i zarezerwowany czas jesli to dojdzie do skutku to bede na 100% !!
Pozdrawiam |
forti F&F Wolny Słuchacz :) Bmw E36 325i i E38 7 ... Wroclaw | 2004-07-20 17:27:48 Qba wyobraz sobie ze nie kazdy mieszka w okolicach soliny |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-07-20 17:45:41 Oranz Jestes zaangazowany w zycie klubu wiec sam wiesz jak jest Pozdro |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-07-20 18:32:12 Mnie zastanawia zlot ogólnopolski i to baaaaaaaaaardzo. Nic nie wiadomo - Toruń milczy, czeczun nie odpowiada na forum, na wiadomości na gg też nie odpisuje. O co chodzi ?! Zlot zbliża się wielkimi krokami..a my oczywiście stoimy w miejscu. Torunianie i okoliczni dali by znać czy coś tam się wogóle ruszyło bo jak nie to będziemy się starać zrobić jakiś zlot...
Co do Soliny to przekazałem Kubie już spory czas temu, że nie jadę bo pracuję, a w robocie jestem na zastępstwie więc wszelkie urlopiki wykluczone. pozdrawiam |
P4W3L F&F Wolny Słuchacz :) 850 TC okolice Lubania | 2004-07-20 20:28:45 nastepny zlot zorganizujemy w belgii tam sie pewnie wszyscy pojawia hi hi hi |
boombel F&F Sympatyk Asterix Kombix Dębica | 2004-07-20 21:06:46 hhmmm debica debica przewaznie lapala sie na zloty ale teraz niektorzy powyjezdzali, inni jada na wczasy, jeszcze inni pracuja a jeszcze jeszcze inni nie maja kasy tak to wygladam ze strony naszej dziury a chcielismy jechac ale tak wyszlo i nie dekarowalismy sie ze jedziemy na 100% |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-07-20 21:16:39 Hmm qba troche przesadziłes.
Troche zaznaczam. Ale fakt faktem dużo osób nei bedzie jednakże jest jak jest - gdyby nie fakt że starzy jada nad Soline to h..... bym pojechał. Zreszta zobaczysz ogólnopolski ....... z Rzeszowa 2 - 3 osoby od nas nikt ........ Ja wylatuje do turcji 10ego.. Przekonałem sie o zlotach na przykładzie Zvolenia i faktu ze nikt nie chciał za friko jechać ze mną ....... Ps. mam pomysł na konkutrs wyciaganie silnika z kszla. Co srube 0,5 piwa . |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2004-07-21 10:15:01 Ja juz wiem ze nie bedzie mnie na pewno, dzis w nocy wyjezdzam. Niech ktos za mnie wypije piwo (Krzemowy?) |
Geba Fiat 126p Oświęcim | 2004-07-21 12:31:01 Czesc ! w moim przypadku to najbardziej chodzi o kase,sam niezarabiam a rodzice niezasponsorują mnie choć watpie zeby ktos z okolic jechał odemnie najbliżej to chyba Krak. Po drugie to jak znam zycie pewnie bym niedojechał bo by sie cos zepsuło pozdrawiam serdecznie ![]() |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2004-07-21 16:37:45 ja ze swojej strony słabo widziałem wyjazd do torunia oraz wyjazd nad soline , wszystko rozchodzi się w moim przypadku o pieniądze które zarabiam sam nikt mi ich nie daje , sprawa wygląda tak że przez dość długi czas składałem samochód do kupy któremu i tak brakuje jeszcze kilku detali , takich jak kierownica czy np spryskiwacze szyby(brak kasy) , na szczęście mam sponsora który bedzie mi pmagał startowac w kjsach i na tym narazie chciałbym się skupić i pogłebiac swoją wiedzę na temat jazdyw tego typu imprezach , uwierzczie mi że bardzo chciałbym byc nad soliną ale w tej chwili mam przy dupie 25zł a to chyba troche za mało żeby sie ruszyć z krakowa |