Witam wszystkich omegowiczów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam ome b caravan 1996 r. poszukuje kontaktów z wroclawiakami i nie tylko w celu wymiany opini na temat wiadomy pozdro fomin

witam

Co forum nie wystarczy musisz miec namcalnych bestialesów?

Cześć

witam i pozdrawiam !!!

hallo

pozdrDECA

HI!!!

Cytat:
posiadam ome b caravan 1996 r. poszukuje kontaktów z wroclawiakami i nie tylko ...

Ufff .. bm już myślałem że trzeba dres zamieszkania zmienić aby choć pozdrowić

Pozdr.
Gryzzly

witam

hejka,
jak juz bede mial na kolkach i calosci swoja bestyjke (ok 2tyg) to chetnie sie spotkam,
pare osob jest w okolicy to moze jakis lokalny spot?

Cześć
Pozdrowionka z kresów Dolnośląskiego.

Witam kolejnego dolnoślązaka

Witam!

Vito

P.S.
Co do lokalnego zlotu to uważam że, to bardzo dobry pomysł

Cze!

Cytat:
P.S.
Co do lokalnego zlotu to uważam że, to bardzo dobry pomysł

Hmm - może też bym sie skusił...

A może wybieracie się np. do Skarbimierza 25.07 - na 1/4?

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Stado BESTII
Super sprawa

nara

Pozdrowienia znad morza Jezdzisz do Wlabrzycha? Co slychowac w Gorach Sowich? Mozna juz zwiedzac nizsze poklady po hitlerowskich bunkrow w jaskiniach? Kurcze znowu chce tam troche pokopac.hihi

widze że na dolnym śląsku nie jestem sam.co myślicie o zagazowanej omci??????????

Witam
Moja Omcia zagazowana jest już ponad rok i chwalę sobie, różnica pomiędzy jazdą na gazie a na bęzynie znikoma a ile zostaje w kieszeni!!!!! Dość często jeżdżę trasą Rzeszów-Wrocław-Legnica i na odcinku 520 km za gaz płacę w jedną stronę ok 80 zł podczas gdy na benzynie wychodzi 148 zł jest oszczędność nie?

Cytat:
2004-07-22 20:30:34, fomin pisze:
widze że na dolnym śląsku nie jestem sam.co myślicie o zagazowanej omci??????????

Ja myślę, że do dupy taka oma!

Mam zagazowaną i nie zważając na słowa krytyki jestem zadowolony.
Całe szczęście nie wszyscy mają żyłkę rajdową i muszą (tak czytałem) być zawsze pierwsi.

Strata mocy (dla nowicjusza) nie wyczuwalna, za to więcej kilometrów mogę strzelić. Trochę butla w sedanie drażni w bagażniku, ale coś za coś.

Pozdro