Fiat Uno Turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Czy orientuje sie ktos moze do ktorego roku produkowany byl Fiat Uno Turbo

Ja od 1985 jak potrzebujesz jakieś info juz niebawem rusza www.fiatuno.pl i tam bedzie wszystko lub zapraszam na forum UNO KLUB POLSKA

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-07-25 22:58:40 ]

aha oraz oczywiscie chcialem sie przywitac bo jestem tu nowy

Styecyk, to forum jest o nieco innych Fiat'ach, ale i tutaj pojawił się już obszerny temat o UT - trzeba było poszukać i się dopisać
>> LINK <<

Cytat:
2004-07-25 22:56:52, EGON-TKL pisze:
Ja od 1985 jak potrzebujesz jakieś info juz niebawem rusza www.fiatuno.pl i tam bedzie wszystko lub zapraszam na forum UNO KLUB POLSKA

Zdrajca

Panowie za 10 lat Uno będą Fiat-Furious ale FIAT to ta sam marka a moze juz niedługo stane sie posiadaczem Ritmo 130 2.0 na 4 gaznikach a kolega z Uno zpraszam na to forum UNO KLUB POLSKA bo ja tu pisze dlatego że maiłem kupe starszych modeli Fiatów 131,125,126 i o uno na tym forum si enie dowiesz raczej dużo zatem wchodz i rejestruyj sie na Uno Klub Polska

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-07-25 23:45:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-07-25 23:48:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: EGON-TKL dnia 2004-07-25 23:48:45 ]

Byłem właśnie na tym forum ale jakoś dziwnie zrobione.Te kolory?Nie podobami się.

Lada dzień bedzie inaczej a zreszta to wszystko kwestja przyzwyczjenia

A ja mam pytanie... Jest Uno turbo MK 1 na sprzedanie za 950zł. Pewnie by jeszcze dało sie zejsc z ceny tylko jest strasznie zaniedbane ale 100% orginał, sa wszystkie oznaczenia, listewki, piedowlki, znaczki, spojlerki i inne duperele, wiem ze ciezko jest znalesc nieruszane i w pełni orginalne uno turbo w polsce, Samochodzik jezdzi u nas w miescie odkad pamietam i jeszcze nie widziałem zeby facet mu wstawiał w palnik, tyle tylko ze jest strasznie zaniedbane, w kazdym razie z zewnatrz pordzewiałe strasznie, progi do wymiany na bank co dalej to nie wiem. Jak myslicie, opłaca sie??

950 zł?Jesli ma twardy dowód,i mimo że kasta to totalna gemela a ,a dobry silnik to ja bym go na wajche kupił.

Hycelius.... Rozwaliłeś mnie tą wiązanką
Naprawde mi sie spodobała
Pozdrowionka

Uno w nowej budzie w reichu bez cła mozna kupic za 50 euro.Przełożyć silnik od turbo z hamulcami i przespawać gire z numerami budy.

Byłem, oblukalem dokladniej furke i okazało sie ze furka jest w dosc zaawansowanym stanem integracji z swiatem, praktycznie strach tym jedzic, przerdzewiałe kielichy, gdzie mozna było tylko cos pospawac to juz było spawane, silnik ma przecieki oleju, ogolnie nic ciekawego... i mi raczej sie nie opłaca go kupowac