Gdzie obniżyć Malucha (Wrocław)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Czy orientuje się ktoś może gdzie we Wrocławiu można obniżyć Malucha i jaka jest cena takiego zabiegu?

Pozdrawiam

hee we wlasnym garazu/podworku z nieiwelka pomoca kowala

Drogi Kolego samemu mozna zrobić tylko potrzebne 2 rzeczy :młot(czytaj Baśka) i szlifierka
wyciagasz resor i kazde pióro traktujesz jak kowal jebu dup na prosto i wsio a sprezyny o 1.5 zwoju i juz masz glebe w kaszlu

Cytat:
2004-07-28 13:08:24, Geba pisze:
Drogi Kolego samemu mozna zrobić tylko potrzebne 2 rzeczy :młot(czytaj Baśka) i szlifierka
wyciagasz resor i kazde pióro traktujesz jak kowal jebu dup na prosto i wsio a sprezyny o 1.5 zwoju i juz masz glebe w kaszlu

A na jakie promienie klepac lagi i w ktora strone (po wewnetrznej czy zewnetrznej) moze jakis manual krotki?

o 3m ty klikasz

Cytat:
2004-07-28 16:54:33, Geba pisze:
o 3m ty klikasz

Lagi maja 2 strony wewnetrzna i zewnetrzna (po jakims tak promieniu - w sumie to elipsa chyba). I to chyba nie jest obojetne po ktorej stronie walic mlotem. Lagi maja jakies wysokosci trzeba wiedziec na ile klepac poszczegolne lagi.

lagi czyli pióra okej zkumałem oco chodzi, a wiec jak lezy ci pióro na "zolu" to kepiesz góre i wszystko mniejwiecej tak samo,Pierwsze slysze z jakimis wysokosciami klepiesz na prost tyle....przynajmniej tak mi sie wydaje

Cytat:
2004-07-28 17:50:46, Geba pisze:
lagi czyli pióra okej zkumałem oco chodzi, a wiec jak lezy ci pióro na "zolu" to kepiesz góre i wszystko mniejwiecej tak samo,Pierwsze slysze z jakimis wysokosciami klepiesz na prost tyle....przynajmniej tak mi sie wydaje

Dobra teraz ja nie kumam co to jest "zol" ?

Slyszlalem ze niektorych lag sie nie klepie.

zol to po slasku podłoga sory bede juz pisał po polskiemu zorzumiale i czytelnie

A ja skumalem bo ja rodzinke na slasku mam, lubie do nichg jezdzic bo ciotka robi zajebiosta rolade

ja jestem z małopolska a na ślasku sie goda nie rolade ino rolada ...zajebiosta rolada to tak na przyszłość

cze ja resor klepalem u kowala na Złotnikach a sprężyny sam ciąłem kolo domu, więc zanies resor do kowala żeby Ci wyklepal a sprężyny sam utnij ile bedziesz uważał
Życze owocnego obiżania pocisku i mam nadzieje że niedlugo go zobacze

a po wszystkich zabiegach z przodem na geometrie i zbieznosc koniecznie..

Cytat:
2004-07-28 23:45:26, ZoLt4R pisze:
a po wszystkich zabiegach z przodem na geometrie i zbieznosc koniecznie..

to jest chyba oczywiste