| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-07-26 00:00:20 2. Tak jest ostanio kupowałem jak silnik składałem - koszt 38 zł za wszystko
3. Wydech z gasnicy - poszukam foto albo skocze do waldka - wisi na scianie - po prostu rozwalił ostarego wupexa diospawali kawał płyty do gasnicy przewiercili pospawali rury i włozyli. Było głosne i tylko o to chodziło Teraz auto ma silnik 1,5 z kanta i wydech chyba z mztki - skierowany do góry jak w tirze ..... Ale i tak to nei ejździ po drodze. 4. Docierałes zawory ?? Jaka kompresja ?? Jak ustawione zawory ?? Ja na serii miałem dysze 117 . 7. Na Hodze była za 100 zł czasami wychaczysz za 5 - 6 dych a czasami 150 stan super. |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2004-07-26 00:03:51 1. Tak 120 a jak dobrze droga wyprofilowana to 130 *pelna seria tylko glowica zjechana + wywalone ze srodka to co nie potrzebne) |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-07-26 00:06:37 walek seria
|
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-07-26 00:21:05 To ja sie spytam ja mam zawory 0,20 i 0,20 .
Hmm tak mi polecił no niech bedzie że znawca tematu. A tak jak schwepes napisał wydech z gasnicy na 100% nie daje mocy wrecz zabiera bo wylot miał u waldka z 8 - 10 cm srednicy ale buczało maxymalnie i tylko to robiło i od tego było.. Aha mam pytanie ma ktos jakies rady co do docierania zaworów ????? Bo niestety musze edocierac bo staruszkowi sie rozsypały sprezyny ....... I zawory pomyliły. Miał podpisać i niestety -czego sam nie zrobisz zostanie sp..... no i w ten sposób mam wypolerowane zawory - i musze je dotrzec do gniazd. Jefdni mówią recznie lewo prawo. Inni z pasta. Drudzy ze bez. A ostanio ktos powiedziałze skoro mam wolnoobrotowa wkretarke to bedzie idealna..... |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2004-07-26 00:30:22 daj do szlifierza wezmie nie wiele i raczej dobrze zrobi. Ma ktos zalozony filtr w miejscu tlumika szmerow ?
Czy zle ustawione zamki na pierscieniach moga powodowac splaba komprechce ? [ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2004-07-26 01:01:05 ] |