MotoNews.pl

Pozar u Januszewskiego????!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis w TV widzialem jakies fotki z nocej akcji strazy pozarnej w warsztacie na ul Sobieskiego....!!
Spalil sie doszczetnie (wg telewizji) jeden samochod!!
gdzie my teraz bedziemy naprawiac nasze maszyny??
Mam nadzieje ze sam warsztat nie ucierpial za bardzo...
Jak ma ktos jakies blizsze info... niech pisze..

Byłem przed chwilą i nie wyglądało to groźnie. Więcej - wogóle nie było śladów pożaru z zewnątrz. W środku tylko ludzie coś malowali. Pewnie pracownicy w niedziele poświęcili się żeby od poniedziałku już wszystko działało jak dawniej. Czyli nadal jest gdzie łady serwisować w wawie.

Też z ciekawośći dzisiaj przejechałem obok warsztatu i zeczywiście ludzie się kszątają i maluja, ja i tak więcej do nich nie pojade, partolą robote

Jak to partolą??? Słyszałem same dobre opinie. Co prawda raz komuś nie dokręcili amortyzatora który odpadł ale poprawili na gwarancji. Co Ci zepsuli?

Ja tam kupowałem tłumik drgań łańcucha rozrządu. Pisałem o tym w innym poście. W każdym bądź razie po 1000 km się urwał, więc go wymontowałem i niosę do gościa do sklepu a ten mi mówi, że na drzewo mogę sobie skoczyć. No przemiła obsługa Za wymianę rozrządu chcieli 200zł a docisku sprzęgła 300! Oczywiście + części. Sami niech sobie drzewo znajdą!

Ceny rzeczywiście warszawskie. U nas wymiana sprzegła 200zł + części.

Ile razy byłem u nich to zawsze cos mi spiep......, łożysko połosi które mi wymieniali starczyło na jakieś 10 tyś km, innym razem urwali mi śruby mocujące osłone silnika, nawet nie raczyli mi jej oddać ani powiedzieć, dopiero po kłutni sie przyznali ale i tak nie naprawili tego co po urywali, cześci u niego kupione są jakieś z odpadów. kiedyś wymieniali mi prawie cały zapłon przerywacz, palec, kopułke, chcieli jeszcze przewody i swiece zapłaciłęm za to kupe kasy wyjeżdam z warsztatu nawet do domu nie dojechałem i było to samo okazało się ze to kondensator, który minie kosztował ponad 300 zł. ( w sklepie 5 zł) cześci które wymienili oczywiście mi nie oddali, to kolejne co do nich mam to, oddaja wymienionych cześć, nawet tych cześciowo zurzytych, a poźniej oferują je po promocyjnej cenie, przynajmniej tak było w moim przypadku. Teraz sam wszystko robie przy ładniej, a cześci kupuje na bielańskiej lub w idrianie (taniej i jakość 5 razy lepsza niż u Januszewskiego, nieraz trzeba poczekać jeden albo dwa dni az sprowadzą, ale cześci są tego warte).

Ja tam sie staram przy Ladnej byc podczas naprawy wtedy jest wszystko oki!! a ceny..... no jak to bywa w ASO

A ja ta, sie wrescie wkurzylem i daen ade do naprawy do mechanika ale tylko dlatego ze znalazem bardyo taniego ya wymiane mostu i naprw chamulcy tylko 80zl

tygrysek, jak wytrzezwiejesz to przetlumacz wszystkie swoje dzisiejsze posty

Cytat:
A ja ta, sie wrescie wkurzylem i daen ade do naprawy do mechanika ale tylko dlatego ze znalazem bardyo taniego ya wymiane mostu i naprw chamulcy tylko 80zl

a ja tak się wreszcie wqrzyłem że dałem ładę do naprawy do mechanika ale tylko dlatego że znalazłem taniego za wymianę mostu i naprawę hamulcy tylko 80pln.

tłumaczenie dosłowne bez znaków interpunkcyjnych...
tłumaczeń podejmuję się, póki sam nie wytrzeźwiewję...

Hej Prymi jak możesz to w temacie "dobre sklepy i warsztaty" napisz coś o tych sklepach w których kupujesz części, tzn. adres, tel i jak pamiętasz to ceny tego co kupiłeś. Ja jeżdże na Radzymińską 135 a jak tam nie mają to na Jagiellońską 3.

ja z kolei z JAnuszewskim mam pozytywne skojarzenia. nie twierdzę że jest idealny, ale mi robotę robili dobrze.

no to widać ja mam do niego poprostu pecha
o tych sklepach już kiedyś gdzieś pisałem , zaraz przejrze forum i jak nie bedzie to dodam swoje 3 grosze