MotoNews.pl

[125p] Patrzcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z tego co wiem koles se zrobil nalepke bo mu sie podobala - jeszcze jak to beznadziejnie wyglad- niestety nie widzialem na zywo bo by mial tylko slad po niej . . .. http://www.fso.inds.pl/gallery/view_photo.php?set_albumName=album119&id=adz

hehe moze jezdzi max predkoscia na okraglo

....nie kojarze tego różowego.....

..kolejny przeciek

He he no co za gosc.
Aha jak ktos chce to mam tu zaprzyjazniona drukarnie. Moge tanio zalatwic dowolne nadruki na koszulkach, i innych tkaninach itd, naklejki i etykiety tez mozna zrobic koszt nadruku np na koszulce przy wiekszej ilosci okolo 10 zl

Pozdrawiam

trzeba sie dowiedziec kim ten on jest

A ten zlow to jest jakas aluzja do klubu?

To jest ten mr przerobiony na klasyka z deska wlocha co go tak wszyscy chwalili - tylko sie ryfle nie podobaly!

nienie to nie jest ten . .. to jest zupelnie inny - to jest jakis zwykly MR . . . .

Bosheem, ale wiocha . To chyba z jakiegoś zlotu WT:

IMHO oba te Kanty totalna wiocha.
Ale zaraz, to jest przecież POLONEZ Tjunink Klab - oni chyba powinni się ograniczyć do Poldków bo tego jest dużo i nie żal tak. Z tego co zdążyłem zauważyć klub ten nie jest zbyt przyjaźnie nastawiony do innych "podobnych" (w sensie FSO/Fiat) oraz do wszelkich ludzi "z zewnątrz". Potrafią własnych członków (i to takich którzy wiele dla klubu robili) tak objechać za ich plecami że głowa mała. I coraz bardziej się cieszę, że przestanę już być z nim związany. Jest tam sporo fajnych osób, które miałem okazje poznać ale jako całość... . No i jeszcze żeby członkowie tak się wstydzili swojej przynależności klubowej żeby musieli się podszywać pod inne kluby...

Szczerze mówiac ten różowy jeszcze ujdzie w tłoku.Kundeł bo kundel ale Wielkie brawa za fele.Czerwony bez komentarza

Cytat:
2004-07-21 07:19:43, Bukson pisze:
Szczerze mówiac ten różowy jeszcze ujdzie w tłoku.Kundeł bo kundel ale Wielkie brawa za fele.Czerwony bez komentarza

Zdejmujemy fele i co zostaje?
Ale tak poważnie to największa porażka ze światłami z tyłu no i z tymi naklejkami, które nie dość, że "nie legalne" to jeszcze ni jak do siebie i do tego auta nie pasują.

ps. Ciekawe czemu usuneli połowe fotek z tej strony... Ale szpiegów mają dobrych

BTW - jak połoczenie z plastixem potrafi zepsuć ciekawy samochód:

Najbardziej mi psuje efekt ten rurociąc z przodu. Chrom zderzak normalny albo zupełnie bez (bo reflektorownia całkiem fajna) i tą kupe z maski i bedzie dobry początek. Do uratowania auto.

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-07-21 15:38:13 ]

race ormo zawsze wszystko wie

co do sztucznych lapaczy powietrza na maskach to nie widzialem auta jeszcze, do ktorego by pasowalo jego zamontowanie nic nie wspominajac o taxowkach mercowatych z czyms takim na masce

i tylne szybki mu potluc

Tylne szyby od bidy by uszły jak dla mnie ale by trza reszte badziewia ewakuować...

To plagiat ! To troche po chamsku... eh, co za ludzie.

Cytat:
2004-07-21 21:21:19, zoom pisze:
To plagiat ! To troche po chamsku... eh, co za ludzie.

No, tak delikatnie też można to ująć .

Qrde, przenoszą codziennie te fotki czy co??

Link Stasia z pierwszego postu >> KLIK <<

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-07-21 21:54:12 ]

Paskudztwo
I z tą naklepką troszeczke też nie tak...
Ale dzięki niemu przekonałem się ze te fele całkiem ładnie leżą na kanciku
Takie zakupiłem od Barta, najpierw z zamysłem zapodania ich do Cienkiego, ale jednak padło na kancika
Ale to jeszcze długa droga do założenia
Pozdrawiam

Naklejka F&F, felgi, zderzak, wydech SUPER, reszta DNO!!!! A ten niebieski ma chyba fajnie nadkola zrobione, ale ja mam okulary i nie dowidzę.

Cytat:

sam fiat jest fajny jedynie zwiesniaczyl sprawe z ta naklejka i tymi swiatelkami odblaskowymi a takto jest git,
a najlepszy jest ten Polonez Abarth stojacy za tym kantem

[ wiadomość edytowana przez: Samael dnia 2004-07-23 21:44:38 ]

Dobre kredy.