[Gdzie dostać?] Obrotomierz 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich

Jak w temacie. Gdzie mogę nabyć okrągły obrotek lumela wyskalowany do 8000 obr. Oczywiście wskazówkowy. Bo wszędzie gdzie nie spytam to mają diodowe, a tego szmelcu nie chce
Nie wiem czemu, ale cięzko ostatnio w Poznaniu dostać niektóre rzeczy

Druga sprawa tyczy się kubła. Za jakiś tydzień bede miał kapuche na fotel, wysłałem maila do bimarco gdzie je można w poznaniu kupić. Ok przysłali adres@ i pytam się ile za model C, a oni na to 499zł(gdzie ja mieszkam ) SZOK! Przecież nówki kosztują coś koło 370zł. Jestem załamany - chłopaki pomóżcie!!!

Pozdrawiam i dzięki za pomoc!

obrotek

Jak Ci napisze że w Rzesowie na ulicy Sobieskiego widziałem taki za 130 zeta to myśle że i tak nie pojedziesz tak daleko ale napewno idzie jeszcze taki kupić. Post wyżej masz linka, jak ci nie pasi ten albo cena to szukaj dalej na allegro lub na giełdzie. Co do kubła to można kupić używany czasami za grosze. Ja swoje kupiłem na giełdzie, fakt że nadawały sie tylko do wymiany pianki i tapicerki ale i tak sie opłaciło, więc szukaj na giełdzie lub w sieci. Na hodzie często można znaleźć ogłoszenia tego typu. Pozdrawiam

http://www.stratosmotor.com/eshop/store.php?cat_id=56&catname='OBROTOMIERZE'

prosze bardzo dostepne od reki i w roznych konfiguracjach. ja moj kupowalem z tej firmy. polecam

Cytat:
2004-08-01 14:37:18, ZoLt4R pisze:
http://www.stratosmotor.com/eshop/store.php?cat_id=56&catname='OBROTOMIERZE'

prosze bardzo dostepne od reki i w roznych konfiguracjach. ja moj kupowalem z tej firmy. polecam

troche nie tanie ja kupilem za 15 zeta na gieldzie ale musze przerobic na 2 garki a wizualnie wypasiony

tanie nie sa to fuckt ale maja pstryczki na ilosc cylindrow wiec nie ma rzezby z przerobkami. w ogole lumele mozna smialo polecic sa dokladne i mocne.

oczywiscie nie tak wypasione jak twoj za 15zl i w ogole swap ktorego pewnie bys zbudowal za 1500zl od podstaw z nowa buda silnikiem i wszystkim...

Cytat:
2004-08-01 14:52:56, ZoLt4R pisze:
swap ktorego pewnie bys zbudowal za 1500zl od podstaw z nowa buda silnikiem i wszystkim...

a czy ja gdzies cos takiego napisalem

niewazne... wszyscy twoje podejscie znaja. co ktos czegos nie zrobi , ty zrobilbys to lepiej/taniej/szybciej..

EOT koniec tematu

Cytat:
2004-08-01 14:58:23, ZoLt4R pisze:
niewazne... wszyscy twoje podejscie znaja. co ktos czegos nie zrobi , ty zrobilbys to lepiej/taniej/szybciej..

bzdura totalna...

ja nie widze powodu podwajac wartosci boba obrotomierzem... a co w tym dziwnego ze proponuje rozejrzec sie za jakas okazja dobrze utrzymana uzywka? nie kazdy musi miec samochod zlozony na czesciach prosto ze sklepu...

co do mojego obrotka to ze wyhaczylem go za 15zl nie znaczy ze ma kartonowa wskazowke i tarcze rysowana kredkami, jezeli bedzie dzialac to byla to po prostu okazja, ma przelacznik ale 4-6 cyl.... a jezdzil w jakims escorcie jako dodatkowy...

Cytat:
2004-08-01 12:42:52, Krzyh00 pisze:
obrotek

Na allegro czaje już dłuższy czas.
Ale ciągle obrotomierze osiągają kosmiczne ceny(jak na mój gust) w licytacjach.
Koleś w sklepie mówił, że jak je miał, to kosztowały koło 60-70zl.

Ps. Panowie Zolt4r i Krzyh00, prosze sie nie kłócić w moim topicu. Idźcie razem na piwko zintegrujcie sie, bo to sie nudne już robi

Zolt4r te obrotki są wypaśne, ale mnie nie stać na taki. Moge nań przeznaczyć max 80zl.
Chciałem od dfa, ale nie dość, że trzeba w nim grzebać, to nie bedzie pasował do kapliczki Od poldolota za duży. Zostaje tylko lumelek. Tylko ich dostać u nas nie idzie. W jeszcze jedno miejsce uderze. Jak tam nie bedzie, to tylko allegro. Bo na szrocie, to sie trzeba do kolejki zapisac na obrotek :/

Cytat:
2004-08-01 14:25:16, Vader pisze:
(...)Co do kubła to można kupić używany czasami za grosze. Ja swoje kupiłem na giełdzie, fakt że nadawały sie tylko do wymiany pianki i tapicerki ale i tak sie opłaciło, więc szukaj na giełdzie lub w sieci. Na hodzie często można znaleźć ogłoszenia tego typu. Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o kubeł, to sęk tkwi w tym, że mam szeroką dupę i nie chce kupować w ciemno. Chciałem sie najpierw przymierzyć. W bimaco C siedziałem i pasował jak ulał, ale o używki u nas też ciężko. Pisałem maile do bimarco o cennik, chyba 10 razy w ciągu ostatniego m-ca - Zero odzewu W nastepnym tygodniu zadzwonie(może mają urlop ). W każdym razie w Poznaniu trzeba sie naszukać Więc nikt nic nie wie na temat obrotków w poznaniu?

Jak swego czasu kupowałem kubełki to po prostu zadzwoniłem do Bimarco, ustaliłem szczegóły zamówienia, i przysłali fotel kurierem. Wyszło to i tak dużo taniej niż kupować w firmach ze strasznymi prowizjami.

Kubeł model C w bimarco kosztuje 400zł, szyny do malca u nich kosztują 50zł,

kubeł

inny kubel

jeszcze inny

i kolejny

spory wybor masz....

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2004-08-01 19:39:21 ]

royber mialem takiego lumela stat prawie igła, ale poszedł do Rutkusa za 20zł, bo tyle za niego dalem a na kumplach nie bede zarabiał. rozejrze sie po okolicy i dam znac jak cos takiego wychacze! pozdro!

Cytat:
2004-08-02 01:03:55, szymek2424 pisze:
royber mialem takiego lumela stat prawie igła, ale poszedł do Rutkusa za 20zł, bo tyle za niego dalem a na kumplach nie bede zarabiał. rozejrze sie po okolicy i dam znac jak cos takiego wychacze! pozdro!

Dzięki szymek

Cytat:
2004-08-01 19:34:41, Krzyh00 pisze:
kubeł

inny kubel

jeszcze inny

i kolejny

spory wybor masz....

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2004-08-01 19:39:21 ]

Te 2 pierwsze obserwuje, ale dwa kolejne to model B. A ja chce 4 punkty założyć. No i do tego mam nadzieje, że cena ich nie przekroczy 300zl

Cytat:
2004-08-01 18:05:23, Yankee pisze:
Kubeł model C w bimarco kosztuje 400zł, szyny do malca u nich kosztują 50zł,

Szyny zrobie sobie sam żal mi kolejnych 50zł