Wycieraczki a regulacja czasowa biegów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko krótkie
Mam standartowe wwycieraczki z tą osłabiającą człowieka reulacją pracy wycieraczek - 1 biegową Czy kiedy zmienię przełącznik zespolony na kierownicy na taki z 6- biegami to silniczek wycieraczek będzie pracował na tych biegach prawidłowo , czy tylko jak dotychczas - na jednym czasie?
Potrzebny będzie jeszcze jakiś dodatkowy sterownik czsowy wycieraczek czy jest on już w tym "wypasionym" przełączniku?
Heh.........pytanie się narodziło po całotygodniowych, nieustannych , rzęsistych opadach na Podkarpaciu...........
PS. Dołączam do grona zwolennikó piórek Boscha ....mam nówki, ładnie ścierają ale tłuką się niesamowicie

.... oprócz przełącznika musisz wymienić przekażnik sterujący pracą wycieraczek ..... ja tak zrobiłem i działają bez zarzutu ..... silnik nie ma nic do tego ..... wszystkim steruje ten przekażnik ....

Potrzebny będzie jeszcze odpowiedni przekażnik w skrzynce bezpieczników...mam ten sam problem tyle, że już mam przełącznik zespolony z tą regulacją.......słyszałem, że cena takiego przekażnika to ok. 200 zł

.... taaak .... w serwisie chcą za niego 250 zł ...... a na szrocie jak wiesz jak on wygląda to zapłacisz 50 zł .....

A ja mam takie przekaźniki na szrocie po 35-490PLN Tylko muszę znać FINIS albo ten drugi (nawet ten drugi lepiej)

Cytat:
Potrzebny będzie jeszcze odpowiedni przekażnik w skrzynce bezpieczników...mam ten sam problem tyle, że już mam przełącznik zespolony z tą regulacją.......słyszałem, że cena takiego przekażnika to ok. 200 zł

Założyłes przeł. z biegami i co? Działa na 1 trybie?Czy na razie wcale? Ile za przełącznik?
Cytat:
A ja mam takie przekaźniki na szrocie po 35-490PLN Tylko muszę znać FINIS albo ten drugi (nawet ten drugi lepiej)

heh ......mam nadzieję Kiełek, że od 35-49.........jak coś to będę do ciebie pukał........potrzebujesz nr katalogowego części , a to pewnie poprzez VIN z XXX programu:-> da się zdobyć, co nie?

Mag ma w swojej ofercie zespolony w cenie chyba 190pln z 6 stopniowa regulacja

A czy Mag ma również te "inne" przekaźniki?

wyslij priv'a do niego lub zadzwon (nie mam pojecia)