Klima już działa....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sekcja klimy wykazała...... gazu było na pół gwizdka a to że nie rabotaŁA to wina upalonej wtyczki kompresora. wtyczka zrobiona gazu dobił 4 sety i skasował 80 zeta. myśle że uczciwie podszedł do tematu. dziękuje wam za podpowiedzi co mogło paść. pozdrawiam fomin

W którym warsztacie we Wrocławiu 80 PLN za uzupełnienie gazu ?
Pzdr.
Vito

cześć vito. dodam że nabił mi tego gazu 400 ml czyli dobił bo ja miałem pół stanu. za napełnianie pustego obiegu bierze 150 zeta. nie przeraż sie syfem który panuje w tym warsztacie ja troche wymiękłem bo klawy tam burdel . adres. ul sztabowa 32 teren wojskowy czy coś takie.; napewno znajdziesz. daj znać co magik swierdził. pozdrawiam fomin

Ja mam to szczęście, że jak jest ciepełko to klima zdechła.

Pojechałem na wymianę filtra, "odgrzybienie" itd.
Mechanicy stwierdzili zbyt małą ilość freonu - dopuścili. Klima chłodziła super 2 dni.
Teraz jest pusta, a mechanicy stwierdzili nieszczelność.
Trochę się wk..... , ale ich to nie wzusza. Muszą całą wymontować i sprawdzić szelność agregatu.

Moja klima działa ale wydaje się, że za słabo (może przesadzam) poprzednio (w innych autach) naprawiałem klimę na Trzebnickiej firma Father czy coś takiego - muszę przyznać, że znają się na robocie i zabierają się od razu a nie pan przyjedzie za dwa dni...
Dzięki za info - podjadę w przyszłym tygodniu na sztabową..

wspolczuje, mówili mi że klima to tak małpa którą naprawde ciężko naprawić. mam to szczęście i pecha że mam 2xclimatronica więc jeszcze wczoraj trząsłem tyłkiem na ile padłem. nie wiem ile w tym prawdy ale często w starych autach lecą kompresory i chłodnice . ale nie przejmuj sie dasz rade pozdro z wrocka