| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-07-29 14:03:13 sekcja klimy wykazała...... gazu było na pół gwizdka a to że nie rabotaŁA to wina upalonej wtyczki kompresora. wtyczka zrobiona gazu dobił 4 sety i skasował 80 zeta. myśle że uczciwie podszedł do tematu. dziękuje wam za podpowiedzi co mogło paść. pozdrawiam fomin |
VITO_MV6 OMEGA B Wrocław | 2004-07-29 15:02:17 W którym warsztacie we Wrocławiu 80 PLN za uzupełnienie gazu ?
Pzdr. Vito |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-07-30 08:11:21 cześć vito. dodam że nabił mi tego gazu 400 ml czyli dobił bo ja miałem pół stanu. za napełnianie pustego obiegu bierze 150 zeta. nie przeraż sie syfem który panuje w tym warsztacie ja troche wymiękłem bo klawy tam burdel . adres. ul sztabowa 32 teren wojskowy czy coś takie.; napewno znajdziesz. daj znać co magik swierdził. pozdrawiam fomin |
VITO_MV6 OMEGA B Wrocław | 2004-07-30 11:34:57 Moja klima działa ale wydaje się, że za słabo (może przesadzam) poprzednio (w innych autach) naprawiałem klimę na Trzebnickiej firma Father czy coś takiego - muszę przyznać, że znają się na robocie i zabierają się od razu a nie pan przyjedzie za dwa dni...
Dzięki za info - podjadę w przyszłym tygodniu na sztabową.. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2004-07-30 17:00:12 wspolczuje, mówili mi że klima to tak małpa którą naprawde ciężko naprawić. mam to szczęście i pecha że mam 2xclimatronica więc jeszcze wczoraj trząsłem tyłkiem na ile padłem. nie wiem ile w tym prawdy ale często w starych autach lecą kompresory i chłodnice . ale nie przejmuj sie dasz rade pozdro z wrocka |