Zna ktos dobrego lakiernika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje dobrego lakiernika w okolicy. który dobrze maluje.

o wlasnie !!! takze liczy sie cena i jakos wykonanej pracy !

Ja znam dobrego lakiernika Kolesoiwi mial pomalowac z prawej strony drzwi na kremowo to stwierdzil ze lepiej pomalowac z dwoch stron na zielono Kolory dobiera najprawdobodobniej na atari albo na pegazusie Jakosc w miare dobra i przystepna cena

Hmmm jedx do Bacy w rozwadowie.
Zajmuje sie przeróbkami stylistyznym ijak i lakierowaniem.
Bywa na modlitwach audi 100 takim pomarańczowym.
Moja rodzina korzysta z usług od 12 lat chyba jak nie wiecej .
No i ceny ma ekstra - niejeden lakiernik moze sie wstydzic swoich cen - wobec jego cen / jakosci.
Zreszta zobaczysz po zimie kszla mojego .

Polecam zaklad "Euro Car" na ul. przemyslowej. Pelen profesjonalizm

A ja ODRADZAM "Eurocar". Oddawałem im auto do pomalowania kilkuelementów 2 lata temu i teraz wszędzie mi rdza wyłazi spowrotem. Najlepszy mi bonus zrobili, bo tylną klape od spodu mieli zabezpieczyć, a tu mi zaczęła rdza z wierzchu wychodzić. No to biore się do drapania, a tu się okazało, że mi złamasy na rdze położyli warstwe jakiejś pianki i na to dopiero baranka. Przez dwa lata rdza zjadła mi w jednym miejscu wzmocnienie . Szkoda gadać. NIE POLECAM.

Cytat:
2004-07-27 10:01:09, Kiler_E-30 pisze:
A ja ODRADZAM "Eurocar". Oddawałem im auto do pomalowania kilkuelementów 2 lata temu i teraz wszędzie mi rdza wyłazi spowrotem. Najlepszy mi bonus zrobili, bo tylną klape od spodu mieli zabezpieczyć, a tu mi zaczęła rdza z wierzchu wychodzić. No to biore się do drapania, a tu się okazało, że mi złamasy na rdze położyli warstwe jakiejś pianki i na to dopiero baranka. Przez dwa lata rdza zjadła mi w jednym miejscu wzmocnienie . Szkoda gadać. NIE POLECAM.

A kto Ci to robil ? Akurat widzialem wiele aut ktore byly robione w tej firmie, i byly zrobione tak jak powinny byc zrobione. Swoje autko malowalem tak tydzien temu i jestem bardzo zadowolony. Takze ja zdecydowanie polecam

Blacharke robił mi taki koleś z wąsem(chyba Dąbrowski), a lakierował taki kolo co jeździ niebieskim amerykańskim chyba Fordem(nazwiska nie pamiętam). Dałem do nich bo wcześniejsze auto robił mi Mazurkiewicz, który też tam pracuje no i dlatego że znał ich wszystkich mój wujek. Wogóle mieli znajome twarze bo wcześniej robili w "polmozbycie". Na pierwszy rzut oka wszystko było ok, dopiero rok temu zaczęło się wszystko pierdo..ć. Przynajmniej mało wzięli.

mi trzeba pomalowac dokładke do zderzaka a nie jakies czescie blacharskie

zgłos sie domnie krycha to coi doradze :0

Ja Ci pomaluje Mam wprawe i staż w tym zawodzie Kilkumiesieczne warsztaty w ZSE Nisko (malowanie ogrodzenia) no i bramy u babci 2x, ba! zapomnial bym dodac ze zajalem 2gie miejsce w konkursie plastycznem w 3ciej klasie podstawowki Bedzie wzór. No to jak ? Mam juz moczyć pędzla ?

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-07-27 17:48:24 ]

sorry za ot
ale meczy mnie jedno
Cytat:
Kilkumiesieczne warsztaty w ZSE Nisko (malowanie ogrodzenia)

zoom do elektryka chodziłes?????

Tez mi pytanie Lepiej sie zapytaj kto nie chodził

Cytat:
2004-07-27 17:53:20, GEOO pisze:
zoom do elektryka chodziłes?????

Ba ! Wjadomo Obczaj to... wychowawca i koles z elektro techniki.
Sory za OT polo

ave Roman ave koyot nie, nie moge zaraz sie poleje ze smiechu jak patrze na takie foty. Ciekawe czy dostane we wrzesniu dyplom technika bo w czerwcu juz nie mialem sily po niego isc do tego czegos
Zeby nie bylo OT to kup sobie farbe w sprayu i popsikaj samodzielnie

dwoch najlepszych nauczycieli dałes Rysiu i Romek
w ktorym roku konczyles ?? (chce cie ogladnac na tablo )
wiem ze jest duzo osob po elektryku najlepsza szkola w okolicy same mozgi wychodza z niej
polo sorry za OT

IIIIIIHAAAAAAAA Eletric Shool Rulezzzzz

Nyczowa + Prytka + Mazurowa = załamanie Nerwowe

tak bedzie wygladac polówka w przyszłosci tylko oczywiscie kolor zostanie czerwony i lampy tez zostana takie jak mam aktualnie i jescze tłumik zostanie taki sam a nie jak tu na dwie rury

[ wiadomość edytowana przez: vwpolo5 dnia 2004-07-28 10:58:46 ]

kolory mi sie nie podobaja znaczy sie dobór
ciemne szybki by sie przydały inny przedni zderzak progi jakies delikatne
ale narzekam sorry zoom ze nie pochwalam twoje vt

Zoom a idź ty lepiej robic dzieci bo Vt to .......

No Coments .

Ps Niebiesko Czerwony zróbcie i powinno byc lepiej