| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-07-27 00:12:51 Co do elektroniki, to Autronic nie jest nalepszy Landi, Lovato, Bigas, Elpigaz... Dobre instalacje |
![]() Gathor VOLVO V50 Bełchatów | 2004-07-27 20:20:59 Wlew gazu obok wlewu paliwa ??????????ŁOMATKO jak najbardziej NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr..... |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2004-07-27 23:25:51 Dzięki za sugestie, byłem w zakładzie w Żaganiu i doradzili mi wlew przy zderzaku, butla 65l za siedzeniem (ta przestrzeń i tak jest mało użyteczna a żal wywalać koło żeby tłukło się po bagażniku, no i cena jaką mi zaproponowano to 2150 zł - czy to dużo ? |
dezerter Espero 2.0/full opcj ... Żagań | 2004-07-28 21:52:29 Witam.
Ja mam instalkę na Autronicu Al-700 i jest OK. Mam też możliwość podpięcia się z kompem i regulowania wszystkiego. Mam więc w d...ie warsztaty gazownicze. A tak naprawdę to cała ta gazownicza zadyma to pic na wodę, nie trzeba mieć nawet niskiego IQ aby sobie zamontować gaz. Warto znać kolory, kilka liter alfabetu i jedną prawą rękę. (No i certyfikat |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-07-29 06:40:16 Pjacek26: A jaką będziesz istalke brał ? Po cenie widze, ze chyba z kompem ? Wypytuje ciagle o to, bo ja bede musial u siebie chyba wlasnie dolozyc kompa (bede musial nadrobic te oszczednosc, prze ktorą jakis kretyn - czyt. poprzedni wlasciciel - sprawil, ze auto jezdzi jak jezdzi Ale RAMY RADĘ ! |
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2004-07-29 09:47:25 To była jakaś włoska firma, nie pamiętam nazwy, chyba z kompem, ale już znalazłem inne miejsce gdzie powinno być taniej, cena zależy podobno od rodzaju i typu reduktora gazu jaki zostanie zamontowany no i od sposobu sterowania tym reduktorem, dowiem się dokładnie jaki to będzie i napiszę.
|
pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2004-07-29 10:05:52 Zadzwoniłem do następnego zakładu i polecają mi z kolei instalację nowego typu z komputerem w pełni programowaną na wysokich i niskich obrotach firmy Protec, ma ona dodatkowo jakiś alarm z odcięciem zapłonu (ale bez pilota), jest podobno bardzo dobra, pali tyle gazu co beznyny ale kosztuje 2300 zł (butla 42l w kole). Sam już nie wiem co robić !
Do Dezertera: ten zakład jest przed wjazdem do Żagania od Iłowej po drugiej stronie naprzeciwko Stalagu. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-07-29 10:07:14 Jak to nie wiesz Kup instalkę z dobrym parownikiem (Landi, Lovato) i możliwie najlepszą elektroniką. |
dezerter Espero 2.0/full opcj ... Żagań | 2004-07-29 12:19:38 Ten zakład gazowniczy obok stalagu nie jest mi znany, choć kilka dni temu byłem na wycieczce rowerowej właśnie w tym miejscu.
Nie znam opinii na ich temat. Ja zakładałem w Wieliczce - 400 km drogi Umarł bym chyba na chorobę zwaną "doznanie estetyczne" gdybym miał wozić klocka w bagażniku. Kupiłem espero m.in. dlatego, że ma największy bagażnik w swojej klasie i pełnowymiarowe koło zapasowe w podłodze. Co do zakładu i ceny to mi oscylowali około 2200-2300 i to jest cena chyba normalna jak na nasze rejony. Miałem zakładać w Starej Wodzie, gdzieś między Żarami a Nowogrodem, ale zdecydowałem się na Wieliczkę. Pozdrawiam Kraków i okolice. |