SuperOes Zakliczyna - 4 lipiec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AMK Tarnowski organizuje 4 lipca SuperOes w Zakliczynie (ok. 80 km od Krakowa i 30 od Tarnowa). Szybka kilkukilometrowa próba (przejezdzana kilka razy) na równej betonowej nawierzchni.

Wpisowe tylko 20 zł

Wiecej inform.: www.amktarnow.com

kur..... 5 lipca muszę być na uczelni więc ne dam rady cholrea jasna

To co ktoś z klubowiczów się wybiera? Bo wygląda na to, że może pojadę , tylko jeszcze nie wiem, którą bryczką

Ja chce się wybrać,tylko nie wiem jeszcze jak tam pojade,ale na 85% jade tam wystartować.
ps.Dommel,jak to nie wiesz czym pojechać??no wiadoma sprawa że maluchem,bo jak bedzie malo zgloszen w klasie I to bedzie lipa,wiec apeluje za Faitem 126p...

ja prawdopodobnie tez pojade, moze sie gdzies po drodze ustawimy?

to co tam jest w tym zakliczynie jakis tor testowy czy cos innego???

Cytat:
2004-07-01 11:51:11, bartek-bujak pisze:
to co tam jest w tym zakliczynie jakis tor testowy czy cos innego???

z tego co widzialem na fotkach to podloze betonowe na terenie jakiejs firmy, dosc dlugie proste i duze zakrety

no to jak tam? byl ktos pojezdzic?

Ekipa z Krakowa była dość mocna - kilka autek. W Klasie 1 klub reprezentowali Daniel i ja .

Odcinek bardzo fajny - miejscami wąsko i kręto - coś pod małe autka. Zabawa 1 klasa - szkoda, że organizatorzy nie zdecydowali się na dodatkowy przejazd (były tylko dwa pomimo średniej frekfencji - 23 załogi).

Wyniki oraz zdjęcia znajdziecie tutaj. W skrócie Klasę 1 wygrał Waldek Janecki, drugi Daniel trzeci ja (co było dla mnie miłym zaskoczeniem). Generalkę wygrał Łukasz Kalicki Nissanem Micra.

brawo!

ps: lol :)

gratulacje za zajęcia 2 i 3 miejsca w klasie 1 dla Daniela i Dommela

Witam,moze też dodam coś od siebie o tej imprezie.Co do samej trasy:była szybka a zarazem bardzo techniczna,gdyz jeden maly blad powodowal straty czasowe,albo uderzenie o kraweznik i skrzywienie felg.organizacja dobra,choc jak dommel sie wypowiedzial mozna bylo zrobic trzeci przejazd.Ogółem impreza bardzo fajna,milo bede ja wspominał i gdy bedzie nastepna taka impreza,to napewno przyjade...

Klip z superoesu w zakliczynie - http://rajdy.div.pl/filmy/super_oes_zakliczyn_1.mpeg

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2004-07-31 02:36:51 ]

[ wiadomość edytowana przez: speed555 dnia 2004-07-31 02:38:17 ]

oprócz naszych nawet się Speed załapał

Pierwszy raz jako kierowca nie wyszedl mi najlepiej Chyba poprzestane na robieniu zdjec A tak przy okazji to wczoraj mialem przyjemność jezdzic kaszlem co ma chyba z 40 km i to jest dopiero jazda , nie to co moja serią bez rekawa Już mysle o zakupie jakiegos silniczka drugiego i porobieniu go troche bo moim mulem juz mi sie odechcialo jezdzic