| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-30 17:20:13 JA k co roku, nasi drogowcy wogole sie nie spodziewali ze kiedys zacznie padac snieg...
Tragedia przejechalem dzis warszawe od wschodu na zachod i naliczylem 19 wypadkow co zrobic... |
mis_iek Daewoo Espero 1.5 GL ... Jugów | 2002-11-30 17:26:43 A ja jak na razie na nich nie narzekam... bo nie mają nic do roboty! hehe to mi sie podoba |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-11-30 17:28:22 mi chodzi o warszawe |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-11-30 19:31:11 U mnie jak tak dalej pójdzie, rano będą 50 cm zaspy... |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2002-11-30 21:24:51 No to nie zazdroszczę ! Na Śląsku jest tylko mokro i w miarę ciepło, ok 6 st.C |
MNTSZ juz Renault Megane II Łódź | 2002-11-30 22:24:43 U nas w lodzi to zimy nie widac!!! moze w koncu spadnie sniezek to bedzie mozna troche "bokow" postawic!!! Ale mysle ze jak w wa-wie spadlo tyle sniegu to w poniedzialek koniecznie jade na wymiane!!!! |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-11-30 23:23:52 No po Wawie to się naprawdę tragicznie jechało jak jeszcze płógi nie wyjechały na drogi. Wszyscy max 40km/h, nic nie widać, jeździ się jak na sankach... koszmar. Właśnie Zoltar. Teraz oprócz szczotki do śniegu trzeba będzie jeszcze łopatę wozić, żeby można było rano wyjechać z parkingu... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-01 11:45:55 Na puławskiej wczoraj około 21:00 taksówka marki Mesio wystrzeliła na przeciwległy pas przez barjerkę samochód prawdopodobnie marki fiat CC/SC lub coś takiego małego, może to N.Micra była, trudno rozpoznać. Powodzenia i ostrożnie na drodze, zima w wawie pełną gębą |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-01 13:41:31 Warszawa jest pod gruba warstwa sniegu, ciekawe jak dlubo Pozdrawiam Lasombra |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-01 13:47:11 Pewnie tak długo aż stopnieje. |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2002-12-01 16:03:13
NIE NAWIDZĘ ZIMY !!! Po pierwsze musiałem w końcu zdjąć felgi i założyć stalówki z zimowymi oponami. Zmiany musiałem dokonać samemu w garażu, bo na zewnątrz było "śnieżne oberwanie chmury"! Po wjechaniu do garażu miałem zaledwie po 50cm luzu z każdej strony! W dodatku przednie felgi tak się "pozaparzały" że nie mogłem po odkręceniu śrub ich zdjęć i z nerwów zaczołem kopać w koła mimo że samochód stał w tym momencie na prowizorycznym podnośniku. Po drugie, o godzinie 4 rano z soboty na niedzielę musiałem wstać aby pojechać po brata który razem z kolesiami wracali z imprezki... aby dostać się do samochodu, ponad 30min musiałem zeskrobywać kilkucentymetrową warstwę lodu z samochodu po czym do środka mogłem (tradycyjnie zresztą) wsiąść do samochodu tylko przez tylne drzwi, bo w przednich zamki pozamarzały na kamień! |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2002-12-01 16:20:12 Ja swoje felgi ze starszym ściągałem za pomocą łomu i młotka - tak się cholerstwo zapiekło.
A co do zamków to jak to jest, że właśnie tył się otwiera, a przód zamarza. To jakieś chore jest. Można coś zrobić, żeby nie zamarzały (oprócz nie zamykania ich)? |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-01 16:27:58
Wymienić siłowniki centralnego zamka na polskie do lanosa... |
Above Daewoo Espero 1.5 GLX Mikołów | 2002-12-01 19:59:07 geeez, to co mówicie wydaje sie normalnie niemożliwe. u Was zima szaleje juz od kilku dni a na śląsku ani płatek jeszcze nie spadł... do stolicy w sumie jest kawałek ale chyba nie taki żeby aż taka róznica... mam jednak nadzieje że tak szybko do nas nie przyjdzie |
Tomek-Mydlowski Warszawa | 2002-12-02 03:06:34
mówimy o otwieraniu A. z kluczyka - stara charcerska szkoła mówi - niechesz mieć problemów weź strzykawke.....wlej do niej troszke oleju silnikowego i wtryśnij do każdego zamka - ja tak robie co zime...i jeszcze mi się nie zdarzyło abym nie mógł otworzyć.... B. z pilota - tu procedura jest bardziej skomplikowana - należy rozebrać boczek i olejkiem silnikowym z odrobiną smary grafitowego przesmarować wszystkie połączenia , ciękna itd zamka. Jeżeli to nie pomoże - wymienić siłownik na mocniejszy.... |