MotoNews.pl
2 OGÓLNOPOLSKI Zlot F & F w Toruniu 13-15. 08. 2004 (53901/0) - NT

OGÓLNOPOLSKI Zlot F & F w Toruniu 13-15. 08. 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mamy wielką przyjemność zaprosić miłośników starych Fiatów na Ogólnoposlki Zlot The Fiat and The Fiurious, który odbędzie się w dniach 13 - 15 sierpnia 2004 roku w Toruniu.
Do naszej dyspozycji będziemy mieli CAŁY TOR RALLYCROSSOWY, na którym między innymi odbywają się Mistrzostwa Polski, Folkrace a w niedalekiej przyszłości również Mistrzostwa Europy.
Na miejscu znajduje się całe zaplecze sanitarne, miejsce na grille, ognisko, namioty i inne tego typu atrakcje.
Do tego odbędą się próby sportowe na całym torze (szuter, asfalt, beton).
W planach również inne atrakcje sportowe.
Opłata wynosi 40 złotych od każdego samochodu i jego kierowcy, oraz dodatkowe 10 złotych od każdej towarzyszącej osoby.
Pieniądze na zlot należy przesyłać na moje konto najpóźniej do 11 sierpnia.
Każdy otrzyma kartę zlotową, z Nickiem, numerem wpłaty, dokładny plan zlotu.
W razie pytań proszę kontaktować się przez PRIV lub tel kom.
Serdecznie zapraszamy.

dane do przelewu:
Mbank
30 1140 2004 0000 3702 3318 0108
Andrzej Czeczko
ul. Grudziądzka 61/18
87-100 Toruń
tel. kom 604 08 71 81

Też będę mógł przyjechać?

ja bede napewno!!! Tylko nie wiem czy do tej pory kupie kancika jak nie to bede na piechte *1

Cytat:
2004-06-24 12:14:10, Krzemowy pisze:
Też będę mógł przyjechać?

a czemuż by nie?

Łeeeeee
Za daleko
Mnie raczej nie bedzie

No wlasnie, troche daleko... Po drugie chyba bede wtedy w Bulgarii, taki mam plan. Ale ten tor RC jest tak jedwabiscie kuszacy ze bede musial to przemyslec 100 razy

no, bedziecie mogli sie poczuc jak na miszczostfach polski

Cytat:
2004-06-24 13:27:48, Vyzn-R pisze:
ja bede napewno!!! Tylko nie wiem czy do tej pory kupie kancika jak nie to bede na piechte *1

No loozik, najważniejsze żebyś wpłacił, przyjeżdżać nie musisz .
Żartuje ofcoz . Tak poważnie to Tobie brakuje tylko zwykłego Fiata a ja musze zrobić od podstwa nowego Kanta, wyremontować i swapnąć DOHC i dotrzeć go do tego czasu tak jak tylko to będzie możliwe...

Cytat:
2004-06-24 16:30:36, Wujek-Kajtek pisze:
Łeeeeee
Za daleko
Mnie raczej nie bedzie

Eeee no, przesadzasz - z Kraka będzie sporo osób (może nawet Prezesy ). IMHO warto raz kiedyś (po ponad dwóch latach) przyjechać na największy do tej pory, (pierwszy ogolnopolski) zlot F&F. Będzie to prawdopodobnie jedyna okazja by spotkać klubowiczów z różnych zakątków Polski (a może i z zagranicy... ) i zobaczenie na żywo (i ewentualnie przejażdżkę) wielu niezwykle ciekawych aut.

Cytat:
2004-06-24 17:26:51, yapko pisze:
No wlasnie, troche daleko... Po drugie chyba bede wtedy w Bulgarii, taki mam plan. Ale ten tor RC jest tak jedwabiscie kuszacy ze bede musial to przemyslec 100 razy

No jeśli drzemie w tobie choć trochę sportowego ducha to nie ma się nad czym zastanawiać - to jedyna taka okazja, normalnie nie ma szans wbić się na tor choćby rowerem!

BTW - jakby ktoś nie wiedział jak wygląda planowane miejsce zlotu (tor):

Mała zajawka:

Jak ktoś będzie miał dość odwagi to jest możliwość wykonania kilku efektownych akrobacji podczas przejazdu:

Reszta >> TUTAJ <<

Lokalizacja super.
Pilot.pl napisało 360 kilometrów ale w realu mam 480 dokladnie.
To dla stalowej.

Rzeszów ma jeszcze dalej......

Wawa ma kolo 250 - 300

zabrze - czyli grupa slaska -wiele osób tutaj pisze ma 350 - 400.

Świetna lokalizacja zwłaszcza dla południa i wschodu - ciekawe czy ktos od nas pojedzie.

Na stronie www.mitrok.pl (b.fajna stronka) sa filmiki z tego toru. Nie chcialem umieszczac linków bo nie wiem czy sie autor nie obrazi

Witam.Ja zalatwie wolne to sie pisze na zlot!!!!Pozdro dla wszystkch.

Cytat:
2004-06-24 23:22:47, CZUCZU pisze:
Lokalizacja super.
Pilot.pl napisało 360 kilometrów ale w realu mam 480 dokladnie.
To dla stalowej.

Rzeszów ma jeszcze dalej......

Wawa ma kolo 250 - 300

zabrze - czyli grupa slaska -wiele osób tutaj pisze ma 350 - 400.

Świetna lokalizacja zwłaszcza dla południa i wschodu - ciekawe czy ktos od nas pojedzie.

....Szczecin ma ponad 300 - północ też nie ma blisko.
Niestety w naszym pięknym kraju nie ma takich objektów w każdym większym mieście więc ciężko by było coś podobnego zorganizować w innym miejscu. Nikt nie zmusza żeby jechać - to jest jak najbardziej dobrowolne. Jeżeli ktoś chce się spotkać z innymi klubowiczami i pojeździć po prawdziwym torze RC (dla większości jedyna taka okazja) to przyjedzie.
Zapewniam Cię, że z południa przyjedzie sporo osób .

zeby Wam troche uswiadomic jak wyglada obiekt w Toruniu wklejam 2 fotki (zrobione z wiezy sedziowskiej)

mysle ze to rozwiewa wszystkie watpliwosci i warto do Torunia przyjechac poszalec

Race nie chce sie kłócic ale ja tez rozmawiałem z osobam iz południa.
Chciałem sie z kims zabrac . Ze stalowej nikt nie jedzie z Rzeszowa chyba Dejta myslał.
Juz widze te tłumy nie mówie ze bedzie mało osób - ale kraków był jednak lepszym miejscem - bardziej dostepnym .

Cytat:
2004-06-25 14:30:11, CZUCZU pisze:
Race nie chce sie kłócic ale ja tez rozmawiałem z osobam iz południa.
Chciałem sie z kims zabrac . Ze stalowej nikt nie jedzie z Rzeszowa chyba Dejta myslał.
Juz widze te tłumy nie mówie ze bedzie mało osób - ale kraków był jednak lepszym miejscem - bardziej dostepnym .

bo niby dlaczego? jak zlot mialby byc czysto towarzyski mozna i w srodku pola sie spotkac i pogadac, ale chyba furious w nazwie klubu nie bez przyczyny sie wzial, lepszego miejsca nie znajdziemy... jak ktos raz na 2 lata nie moze sie poswiecic i przyjechac to szkoda.. a jednak sa zacieci ludzie z krakowa i okolic ktorzy sie zadeklarowali ze beda. bierzcie z nich przyklad. dla nich re5pekt

No ja z moim 127 mam ten problem ze bedzie pewnie duzo palil i silnik bedzie mial obnizona trwalosc. Wiec 900 km w dwie strony to spory klopot, ale jestem napalony na ta impreze...
Kombinuje cos jak sztywny hol (nie tylko na ten jeden raz ale na stale), u nas chlopaki woza tak maluchy na KJS'y, nie wiem jak to wyglada od strony prawnej... Ma ktos doswiadczenie z taka "przyczepka"?

Cytat:
2004-06-24 12:06:06, czeczun pisze:
odbędzie się w dniach 13 - 15 sierpnia 2004 roku w Toruniu.
Do naszej dyspozycji będziemy mieli CAŁY TOR

no jest bardzo fajnie ale czy wstep tylko dla członków klubu?
bo mam wielka ochote..
pytanie 2. czy jest mozliwa zaplata za wjazd na "bramce wjazdowej". Ja niestety pracuje w trybie 24/24 i7/7 nie jestem pewien czy cos nie wypadnie...

pzd c.

sztywny hol w osobowkach jest zdaje sie zabroniony, moze lepiej motylek?? byl za 350 na gieldzie w hucie... to dobra cena byla??

ja jechalem juz z lublina do krakowa na lince tak ze dwa razy tyle tez sie napewno da{ nie jechalismy zbyt przepisowo... ciut szybciej , momentami ponad 3 razy }

z tego co sie orientuje to wlasnie motylek jest juz zabroniony. a sztywy hol - wymagania jak przy przyczepce. nikt nie moze byc w srodku i swiatla maja byc podpiete do auta (stop, kierunki...)

Tez slyszalem ze motylek juz jest zabroniony, a co do sztywnego holu to wlasnie mi sie przypomnialo ze maluch byl podpiety do instalacji el. dla przyczepy...
Czyli jak auto ma w dowodzie ok. 700 kg to chyba moge go ciagnac w ten sposob na prawku B? Musze sobie wyprowadzic instalacje w ten sposob i smigac "wozem serwisowym z przyczepka".