| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2004-09-23 23:46:18
Sprawdzales bezpieczniki moze ktorys poszedl, albo sie luzuje i raz styka a raz nie i stad iskry. |
Mieszko1976 Miłośnik FSO Caro 1.6 GLE/ Skoda ... Bydgoszcz | 2004-09-24 08:37:06 Z prawej strony deski rozdzielczej, a raczej pod nią znajduje się centralka zamka centralnego, przynajmniej w moim CARO'94, jest tam też jakieś ustrojstwo od alarmu - poszło zwarcie, przepięcie czy coś w tym rodzaju - znajdź w skrzynce odpowiedni bezpiecznik - jak będzie przepalony to masz odpowiedź co walnęło.
Aby sie tam dostać trzeba wyciągnąć schowek, to coś siedzi na ścianie komory silnika. U mnie centralny siedzi na jednym bezpieczniku z el. szybami, św. awaryjnymi i czymś jeszcze. M |
Focus Peugeot 206 Warszawa | 2004-09-24 16:24:27 Mam ten seryjny FSO patrol czy cos... Wlasnie zapomnialem sprawdzic czy chodza elektryczne szyby. Dzieki za rady, popatrze na bezpieczniki. |
Focus Peugeot 206 Warszawa | 2004-09-25 22:26:14 ok dzieki zadzwonie napewno. Dzieki bardzo za namiar. Zobacz na rejestrcje to powinienes wiedziec jaka dzielnice reprezentuje |
Mieszko1976 Miłośnik FSO Caro 1.6 GLE/ Skoda ... Bydgoszcz | 2004-09-29 08:27:26 Biały: no nie przesadzajmy z konspiracją - nie sądzę by złodzieje czerpali wiedzę o zabezpieczeniach samochodowych z naszego forum, a po drugie dziesięcioletnia instalacja alarmowa jest już dawno przez "fachowców" rozpracowana (gdyby nie była, to polonez nie bylby w czołówce najczęściej kradzionych samochodów). Sorry, ale fabryczne instalacje sprzed dobrych paru lat to dla speca pikuś.
Oczywiście nie mówię nikomu gdzie mam tajny wyłącznik zapłonu (a alarm i tak nie działa, bo poprzedni właściciel zgubił kluczyk Pozdrawiam M |